Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga "admin" Kasia

Sziroki

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Szk *king #RL9
2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin
3. Nick oskarżonego: Kasia
4. Steam_ID oskarżonego: brak
5. Opis sytuacji: Dostałem bana na 1h, za mówienie przez mikro, nie ubliżałem nikomu, po prostu rozmawiałem. Dostałem bana na 1h bez ostrzeżenia "admina" mnie banującego. Myślałem że jest chociaż najpierw ostrzeżenie/mute ale cóż, co ja tam wiem. Szkoda że "admin" nie reaguje na moje prośby z wyrzuceniem graczy z pingiem 200, lub inne. Nie chodzi mi tutaj o bana, bo nie pierwszy i nie ostatni, ale proszę ogarnijcie administracje, bo to jest żenujące, że jeden banuje od razu za napisanie "ja pierd**le" a inny, nie reaguje na wyzwiska, i bez ostrzeżenia daje bana na 1h. Jakoś jak grał z nami opiekun serwera i założyciel sieci, nie było problemów gdy ktoś w nerwach przeklnął (oczywiście wtedy było wszystko w "granicach dobrego smaku")... 
6. Dowody (demko/screenywiadkowie): można pobrać demko de_dust 2 godzina 20;30 
7. Data zdarzenia: 02.07.2015

Po 1 dostałeś ban za gadanie cały czas na mikro inaczej mówiąc nie zamykałeś się dałem ci szanse lecz ty nic z tym nie zrobiłeś bo sam miałem dać ci bana

ale dostałeś od kasi.Ona zadziałała według regulaminu.

Chłopie nie prowokuj bo prowokujesz na serwerze i to wystarczy a bana dostałeś regulaminowo.

Edytowane przez KropkA12
  • Like 2

Po 1 dostałeś ban za gadanie cały czas na mikro inaczej mówiąc nie zamykałeś się dałem ci szanse lecz ty nic z tym nie zrobiłeś bo sam miałem dać ci bana

ale dostałeś od kasi.Ona zadziałała według regulaminu.

Nie macie takiej opcji jak mute? Poza tym skąd wiesz jak było potem skoro ja grałem w Terrorystach a Ty w antyterrorystach? Czekam na wypowiedź osoby, która mnie zbanowała.

3.8 Utrudnianie gry: Ban 10-30 min

3.10 Nadużywanie mikrofonu lub say: kick -> Ban 10-1 h (ewentualnie mute lub gag)

Nadużywanie = Utrudnianie gry. Ban słuszny, a że można to podciągnąć to pod 2 pkt. to można na 1h.

Nie możesz mieć pretensje za to, że ktoś nie banuje za wulgaryzmy i nie przytaczaj tu jakiś innych dziwnych sytuacji bez dowodu bo nic to tutaj nie da.

3.1 Kultura osobista: Upomnienie -> Kick -> ban 10-1 h

Zapoznaj się z regulaminem, a nie 'myślałem'

- http://forum.cs-classic.pl/topic/36150-regulamin-csgo-only-dd2mirageinferno/

+ 6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): można pobrać demko de_dust 2 godzina 20;30 - Dostarczaj te dowody.

• Like 1

3.10 Nadużywanie mikrofonu lub say: kick -> Ban 10-1 h (ewentualnie mute lub gag)

Nadużywanie = Utrudnianie gry. Ban słuszny, a że można to podciągnąć to pod 2 pkt. to można na 1h.

Nie możesz mieć pretensje za to, że ktoś nie banuje za wulgaryzmy i nie przytaczaj tu jakiś innych dziwnych sytuacji bez dowodu bo nic to tutaj nie da.

3.1 Kultura osobista: Upomnienie -> Kick -> ban 10-1 h

Zapoznaj się z regulaminem, a nie 'myślałem'

- http://forum.cs-classic.pl/topic/36150-regulamin-csgo-only-dd2mirageinferno/

+ 6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): można pobrać demko de_dust 2 godzina 20;30 - Dostarczaj te dowody.

Dlaczego znowu, się udzielasz w temacie, skoro ani razu Cie nie spotkałem na serwerze? Gram od 2 tyg. Poza tym z regulaminu wynika Upomnienie->kick->ban 10-1h. Żadnego kicka nie dostałem ;)

Dlaczego znowu, się udzielasz w temacie, skoro ani razu Cie nie spotkałem na serwerze? Gram od 2 tyg. Poza tym z regulaminu wynika Upomnienie->kick->ban 10-1h. Żadnego kicka nie dostałem ;)

Udzielam się ponieważ widzę niedorobioną skargę bez dowodów, która powinna zostać zamknięta z miejsca.

" Upomnienie->kick->ban 10-1h " - Naucz się czytać na co sam skargę składasz i o co. <<< Ten punkt przypisałem tylko do opisu twoich innych sytuacji. Patrz pkt 5.

Dostałeś bana za nadużywanie micro / przeszkadzanie w grze

" 3.8 Utrudnianie gry: Ban 10-30 min

3.10 Nadużywanie mikrofonu lub say: kick -> Ban 10-1 h (ewentualnie mute lub gag) "

Edytowane przez SzeregowiecPL

Udzielam się ponieważ widzę niedorobioną skargę bez dowodów, która powinna zostać zamknięta z miejsca.

" Upomnienie->kick->ban 10-1h " - Naucz się czytać na co sam skargę składasz i o co. <<< Ten punkt przypisałem tylko do opisu twoich innych sytuacji. Patrz pkt 5.

Dostałeś bana za nadużywanie micro / przeszkadzanie w grze

" 3.8 Utrudnianie gry: Ban 10-30 min

3.10 Nadużywanie mikrofonu lub say: kick -> Ban 10-1 h (ewentualnie mute lub gag) "

Dobrze, w takim razie kupuje nowy dysk i będę kręcił całą moją rozgrywkę, wtedy będzie duży materiał dowodowy. Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś dostał bana na 1h za "nadużywanie mikro"  a dużo osobó to robi, no ale cóż, widocznie jestem ten pierwszy. Nadal czekam na wypowiedź banującego admina a nie "adwokatów" 

P.S

Jakiś typo dostał perma za spamming mic, możecie sobie zobaczyć w sourcebanach.

Edytowane przez Sziroki

Dobrze, w takim razie kupuje nowy dysk i będę kręcił całą moją rozgrywkę, wtedy będzie duży materiał dowodowy. Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś dostał bana na 1h za "nadużywanie mikro"  a dużo osobó to robi, no ale cóż, widocznie jestem ten pierwszy.

Akurat ty widocznie w danym momencie przeszkadzałeś i zasłużyłeś.

Wystarczy, że ściągniesz to demko i je tutaj umieścisz.

Dysk chyba nie wchodzi w grę, bo nie wiem czy dostaniesz gdzieś dysk ~50mb zależy od długości mapy.

Nikt Ci nie każe nagrywać full hd 60 fps dema frapsem bez kompresji więc nie próbuj się tutaj głupawo zgrywać bo się pogrążasz źle dobranymi argumentami.

+ nikogo nie obchodzi, że nie widziałeś. Tak jest w regulaminie i ban jest w 100% słuszny.

Akurat ty widocznie w danym momencie przeszkadzałeś i zasłużyłeś.

Wystarczy, że ściągniesz to demko i je tutaj umieścisz.

Dysk chyba nie wchodzi w grę, bo nie wiem czy dostaniesz gdzieś dysk ~50mb zależy od długości mapy.

Nikt Ci nie każe nagrywać full hd 60 fps dema frapsem bez kompresji więc nie próbuj się tutaj głupawo zgrywać bo się pogrążasz źle dobranymi argumentami.

+ nikogo nie obchodzi, że nie widziałeś. Tak jest w regulaminie i ban jest w 100% słuszny.

Nie mam zamiaru dalej prowadzić z Tobą dyskusji, więc jest to ostatni post skierowany do Twojej osoby. Napisałem "Myślałem że jest chociaż najpierw ostrzeżenie/mute".  Regulamin czytałem, nie dziwi mnie to że dostałem bana ogółem, tylko dlatego że dostałem najwyższy z możliwych bez poprzedniego ustrzeżenia od admina banującego... 

Wystarczające powody podał już Szeregowiec: