whpower 0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:29379331' [AMXBans] Your IP: '77.255.235.85' [AMXBans] =============================================== Bana dostałem o 9.15.. nie pisało jaki admin.. banuje bez powodu żadnych ss proszę o UB od kiedy to się banuje bez powodu bo ktoś potrafi grać... na przyszłość nauczcie admina robić ss.. jak chcecie mnie sprawdzić macie hltv... 6.2 Administrator nie może banować gracza, nie mając powodu. Nie miał żadnego powodu6.3 Administrator musi ustawiać takie powody banów, aby gracz dobrze go zrozumiał. Nie rozumiem powodu bana ponieważ nie czituje. Edytowane 3 Lipca 2015 przez whpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tu składamy prośby o UB http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whpower 0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 ub swoją droga składam skargę na admina który nie przestrzega regulaminu serwera i banuje jak mu się podoba. Nie będę pisał w dwóch działach bo uważam ze to można załatwić w jednym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dobra ok, przyznaję się do mojego błędu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Myślę że Admin błędu nie popełnił nie dał Ci ss bo może chciał demko rozpisać? Ja też czasem nie daje ss.. skarga nie potrzebna , na przyszłość składasz się do działu o UB a admin banujacy ma 24 h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whpower 0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To co mam teraz pisać oddzielnie prośbę o ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi