Besi523 3 023 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Otwieram szybką rekrutację ze względu na małą ilość adminów na serwerze chciałabym aby były to osoby które grają sporo na serwerze, posiadają sprawny i działający mikrofon jak i nie mają żadnych oporów przed ewentualnym banowaniem większej ilości osób. Jednak proszę pamiętać, że osoby z szybszej rekrutacji są na okres próbny 2 tygodni w tym czasie mogę odebrać admina bez potrzeby składania skargi i dyskusji jednakże po tym okresie dopiero po napisaniu przez użytkownika skargi która zostanie rozpatrzona mogę odebrać stanowisko. Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RvG 2 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 1. Nick:RvG_tv #Robin2. Imię:Karol 3. Wiek:194. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2847128. Parę słów o sobie **: Mam na imie Karol, Pseudonim Pancho Jestem raczej pozytywnym człowiekiem, lubię spokój i ciszę... interesuje się w dużej mierze sportem i technologiami Elektronicznymi i przyszłościowymi.. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Adminem chciałbym zostać ponieważ... mam w tym dosyć spore doświadczenie (jestem adminem również na (DD2).. jestem dosyć surowy, ale tylko wtedy gdy jest to wymagane, sądzę ze tacy ludzie też są potrzebni ^^10. Steam_ID:STEAM_0:1:3644166611. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: myślę ze 2-5 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 17 - północ 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: )807h w CS:GO) (jakoś 500 w CS 1.6) no i Source jakoś przelotnie 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlitheJaguar 3 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 1. Nick: BlitheJaguar 2. Imię: Alek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans: 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Już tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/239732 8. Parę słów o sobie: Jestem pozytywnym człowiekiem, spokojnym i pomocnym . Interesuję się sportem i lubię czasami sobie popykać w różne gierki 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem ponieważ, mam już doświadczenie i znam obecną sytuacje na FFA, więc myślę, że doświadczony i stanowczy admin się przyda 10. Steam_ID: STEAM_1:1:103286607 0 11. Ile czasu zamierzasz poświęcić na serwerze: Około 2-4 godziny dziennie, biorąc pod uwagę, że są wakacje. 12. W jakich godzinach grasz: Zależy, są dnie gdzie jestem rano, a wieczorem nie ma mnie lub na odwrót, mój pobyt będzie raczej elastyczny, ale myślę, że zazwyczaj od 15-16 do 23 nawet później. 13. Staż w Counter Strike: Global Offensive : Obecnie 700 godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick:Jaskier2. Imię:Adrian3. Wiek:17 w grudniu 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 6-7 muszę trochę sobie przypomnieć co i jak 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):Na dzień dzisiejszy nie, ale w następnym tygodniu mogę zapłacić 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2544818. Parę słów o sobie **:Witam jestem Adrian. Chodzę teraz do 3 klasy technikum informatycznego. Jestem wesołą osobą która uwielbiam grać w Counter Strike 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram trochę na serwerze i wiem jak czasem gracze mogą szaleć i łamać regulamin. Bardzo mnie denerwuje jak gracze trolują czy dzieci zaczynają drzeć się przez mikrofon. Wiem że potrzeba admina, więc postanowiłem spróbować i pomóc w opanowaniu serwera 10. Steam_ID:STEAM_0:1:5451008211. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h na pewno, ale też zależy od dnia12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy)ą wakacje więc godziny bliżej nieokreślone. Prawdopodobnie od 12-15 i wieczorami jeszcze kilka rundek 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:814h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 5 Lipca 2015 przez נαѕкιєя Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Cała wasza trójka przyjęta. Nie zapomnijcie wpisać się po rangę >>> http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/ <<< 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChleniX 13 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: Chlenix.♥2. Imię:Patryk3. Wiek:184. Znajomość Sourcebans (1-10): No takie 4 ale sie poduczę : )5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):W kazdej chwili mogę zapłacić ; )7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2494838. Parę słów o sobie **:Mam na imię Patryk mam 18 lat-4 klasa technikum. W wolnych chwilach lubie pograć w csa Interesuje sie szczególnie motoryzacją i militaria ale również troche anime .9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcialbym zostac adminem,żeby po prostu ogarnac sytuacje na serwerze jesli bedzie taka potrzeba i pomoc w utrzymaniu jego : )10. Steam_ID:STEAM_1:0:31655751 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:To zalezy mysle,ze 2/3 godzinki to spokojnie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):To zalezy jesli chodze o okres wakacji to praktycznie wchodze codziennie / okres szkoly weekendy.13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Myslę,że kolo 1.5 roku /2300 godzin13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie,jeszcze nie posiadalem admina. ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 5 Lipca 2015 przez ChleniX 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Przyjęty. Nie zapomnij wpisać się po rangę >>> http://forum.cs-clas...sz-rangi-wejdź/ <<< Zamykam szybką rekrutację i życzę nowym adminom powodzenia. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi