Power 49 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Twój Nick: RudySnajpeR. 2.Nick admina/gracza który zawinił: MISTRZ 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 13.50 - 13.57 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracze którzy grali na odd2 pomiędzy ta godzina 7.Opis sytuacji: Gralem na deathrunie, pomyślałem a kit wejdę na odd2 zobaczymy co sie dzieje wchodzę jest koniec mapy, i nagle z 3 lub 4 cziterow było sh,wh,aim wszytko co sie da. Ja gram wyzywam bo mnie to denerwuje zaraz patrze wbija nick RudySanjpeR . podobny do moje czituje ile się gra nagle ucieka czy nawet dostał bana. Zaraz patrze wywaliło mnie z serwera bo dostałem bana "CZITOWANIE" To nie dokładnie skarga lecz niech admin dokładnie patrzy na nicki cziterow a nicki jakie banuje !! Edytowane 5 Lipca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Sorki za tego bana ale widziales co sie dzialo na serwie.Ten cziter te mial taki nickt co ty . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 I po co ten temat? Zwykłe niedopatrzenie. Zamykam, żeby spam się nie zrobił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi