3yczek 15 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: SqubiChrupki ^^ 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Raczej nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SqubiChrupki%20%5E%5E/193.33.176.64:27015/ wiem ze mała aktywność ale nadrobie 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła,spokojna osobą lubiącą gry komputerowe jak i sport. Czemu ja ? Ponieważ byłem już adminem tutaj i nie było ze mną jakiś problemów.Chciałbym wrócić do funkcji admina ponieważ widzę że jest trochę mało adminów 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 8-10 15-17/18h 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak @ User spoko ja wszystko rozumie ale nie to że tak nagle znikłem to napislaem -_- , składki nie mogę zapłacić bo mam ku temu powody po 2 poczekał bym z tym podaniem jeszcze pare dni ale niech "admini" wchodza na serwa a wymagania są nabierząco nadrabiane @ HoW coś ci nie pasuje w moim imieniu to pisz PW czekam " BO JESTEŚ NW TRANWESTYTA??? jestem nie tolerancyjny przykro mi Dowód zbrodni ::: " te slowa to mnie urazily i powiedz co to za dowód ? @ lemiwiki fakt że napisałem 3-4h ale nie oczekiwanie wyskoczyło prawko i muszę też trochę się pouczyć i dlatego jest teraz tak jak jest Edytowane 13 Lipca 2015 przez 3yczek Kolor czerwony tylko i wyłącznie dl administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Masz świadomość, że Twoja aktywność jest słaba a mimo to składasz podanie, jako niejednokrotnie pełniący tą funkcję wiesz także, że jeżeli nie spełniasz wymagań admina nie dostaniesz. Sprawa druga, odchodzisz i wracasz, nie uważasz, że to lekka przesada? Brak składki. Lubię Cię ale nie dam Ci z tego powodu tak. Napisz podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0w.?! 4 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jestem na nie -aktywność nie widać cię BO JESTEŚ NW TRANWESTYTA??? jestem nie tolerancyjny przykro mi Dowód zbrodni ::: 2. Imię: Mateusz 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła (hahaha spoko wystarczy ą dopisać widzisz jaka różnica tak samo "zrób mi laske/łaske jest róznica) ,spokojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) A ja jestem na tak. ~ Ogarniety ~ Wiek ~ Staż Powodzenia. Jednak jestem na nie. ~ Słaba aktywnosc. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Hans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jestem na nie Bo po co taki admin który mało gra Skladka myślę ze też jest ważna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jestem na Tak : - mikrofon - doświadczenie na podobnym stanowisku -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jestem raczej na Nie +mikrofon +amx -aktywność -napisałeś w podaniu że możesz poświęcić 3/4h dziennie po Gt widać że możesz poświęcić od ~1h/2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z dnia na dzień grasz coraz mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi