Light 0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Stworzyłem nowy klan wybrałem nazwę i zatwierdziłem a na następnej mapie klan jest w top10 klanów ale ja nie należę do niego mimo iż go nie opuszczałem. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zły dział klient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Nie podałeś nicku i nazwy klanu to skąd mogę wiedzieć o co chodzi. Podejrzewam, że Twój nick ma dziwne znaki stąd nie działa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja napisze za niego: Nick w grze: L!Ght Nazwa klanu: KoXy L!GhT'a Ja proponuje aby ten klan usunac z topki ponieważ L!GhT załozył kolejny klan DarkAngels który dobrze presferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ten klan nie działa, bo gościu użył znaku ', więc zbugował sobie klan To temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi