Maly 18 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 1. Nick: Maly 2. Imię:Rafał 3. Wiek:18 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Maly/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:1:7542470 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb (bylem adminem na innych serwerach) 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: Około 5 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Zalezy od wolnego czasu przewaznie po poludniami 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-4 h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem spokojnym człowiekiem lecz każdy ma swoja granice widzę często na serwerze delikwenta który czituje ale nie mogę z nim nic zrobić ponieważ nie ma admina i nie mam komu tego zgłosic. Dlaczego właśnie ja otoż chcialbym pomoc koleznaka/kolega w utrzymywaniu porzadku na serwerze gram dosc dlugo na tym serwerze i czesto sie zdarza ze wchodzi cziter a brak admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zdecydowanie na TAK! - aktywny - rozpoznawalny - staż - kultura - doświadczenie - brakuje adminów Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak najbardziej na tak , dlugo juz gra na serwerze , wiek , steam , i tak jak Kitol pisal potrzeba adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jestem na tak !Spełnia wymagania + dlugo jest na serwerze + potrzeba adminowPozdrawiam Wasz Hajsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jestem na tak Jak wyżej pisali długo jesteś na serwerze, jesteś rozpoznawalny. Od siebie dodam, że wprowadzasz miłą atmosfere na serwerze, pośmiać się z Tobą idzie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jestem na TAK powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jestem na tak ! -miły,kulturalny -ogarnia (pomimo braku admina dotychczas starał sie pomagać adminom) - przyda się pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jedna z najlepszych osób na to stanowisko chłopak ogarnia jest na serwerze już bardzo długo, jest przez większość znany i myślę że lubiany więc na TAK. Pozdrawiam Panda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Posiadasz 3 warny. Temat zamykam. Jeżeli opiekun chce coś dodać lub zmienić proszę otworzyć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Od siebie dodam, że jeżeli gracz ureguluje swoje ostrzeżenia do wymaganej wartości to temat zostanie otwarty. Póki co do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Nie widzę żadnych negatywnych wypowiedzi na Twój temat tylko same plusy Również odrobiłeś 3 warny to znaczy,że Ci zależy. Przyjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi