sebq777 6 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 1.Twój Nick: AKACH 2.Nick admina/gracza który zawinił: SNNK 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: STEAM_0:0:102477717 5.Data i godzina: 6.07.2015 godz ok. 8:57 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ojciec vishy , Lodowicc Meister 7.Opis sytuacji: A więc gdy przechodziłem mapę wraz z świadkami nagle zostaliśmy zgładzeni przez admina SNNK. Była to ostatnia runda więc mapa została zmieniona a admin SNNK uciekł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OjciecVishy 0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Potwierdzam byłem przy tym. Edytowane 6 Lipca 2015 przez OjciecVishy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 *DEAD* SNNK #Love Visha ♥# : dobra ja nie chce czekac robie czary mary Widać, że wykorzystał admina do swoich celów. Poczekam na jego wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNNK :D 0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wypowiadając się do powyższego postu zgadza się może i zgładziłem wszystkich ale jak napisałem zrobie czary mary i zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Myślałem, że chociaż przeprosisz, a tu w magika się bawisz. Nie wiedziałem, że jesteś do tego zdolny. Niestety, ale z dniem dzisiejszym tracisz admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi