h0w.?! 4 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: h0w.?! 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9,5/10 wieloletni staż 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli jest jednorazowa to nie ma problemu 7. Link do swojego GT**: 645 minut 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 17 lat alko/zielone/melo i te sprawy praca praktyki szkoła. Interesuje się Narciarstwem moje hobby to "wyrażistość" haha. Dlaczego ja? Ponieważ dam z siebie wszystko aby serwer był "czyściutki" a jeśli dostanę admina będę wchodził często Gracze na serwerze mnie lubią przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem osobą szczerą zabawną ale też jestem nerwowy ;/ Szybko się uczę więc Regulamin to nie problem. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Non-Steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia Ale będę częstym gościem jeśli dostanę admina 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni Robocze : Po 15 lub 19 Weekendy : Jeśli nie mam nic ważnego To z 5-10 h 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 7 LAT 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem wielokrotnie. Pozdrawiam h0w.?! :ganja: :ganja: :ganja: SKUN MARIHUANA DOBRE GESSY aa GT sory ludzie ... myślałem że chodzi o konto na GT a nie czas spędzony na serwerze ja nieogarnięty Edytowane 6 Lipca 2015 przez h0w.?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Clansyc 29 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Niestety Jestem na nie bo cie nie znam NIE można ocieniać ludzi po wyglądzie POZDRAWIAM Edytowane 6 Lipca 2015 przez Tom Clansyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jedno mnie ciekawi. Jak możesz niemieć gt?! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Oto Twoje GT: http://www.gametracker.com/player/h0w.%3F%21/193.33.176.64:27015/ Mimo, że nie gram na tym serwerze, to Twoje GT jest prawie równe 0...645 minut spędziłeś na nim. Na NIE Pozdrawiam i Twoje zdrowie. :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Jestem na wielkie NIE ponieważ nie umiesz czytać ze zrozuieniem gracza nie widać serwie o czym świadczy twoje GT http://www.gametracker.com/player/h0w.%3F%21/193.33.176.64:27015/ Edytowane 6 Lipca 2015 przez 3yczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) nie gram na codzie ale sie wypowiem brak GT sam przyznałeś się,że jesteś nieogarnięty a serwer potrzebuje adminów ogarniętych znajomość amx 9,5 a nie wiesz co to GT hehe dobre Na Nie Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2015 przez Zygi zabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Drażni mnie takie coś "jak dostanę admina to będę częściej wchodził" u mnie na 3/4 się skreśliłeś. Jesteś nerwowy a jak wiadomo admin ma być wzorem, następnie- Poszedłeś do podania napisanego przez Byczka i wywołałeś jakąś spinę. No i trzy co Cię już skreśla całkiem z poprzednimi argumentami to zdechłe, zerowe GT. Edytowane 6 Lipca 2015 przez User Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja narazie jestem na nie ~ Mała aktywnosc na serwerze ''a jeśli dostanę admina będę wchodził często'' narazie nie widze cię. ~ Nie slyszałem cię abys mowil przez mikro cos jak ja grałem no chyba ze miales zepsute. Jak narazie to popraw swoją aktywnosc na serwerze i wtedy zabierz się za pisanie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadasz ostrzeżenie. Temat zamykam ( możesz napisać po tygodniu od zamknięcia ) Jeżeli opiekun chce coś zmienić lub dodać proszę otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi