AdK 0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) elo elo wale na ten wzor bo i tak tam od kropki chyba perma dostalem , ostatnio tamten szirooki napisal na mnie skarge i ja przyjeliscie, a jak on na smurfie ustawia sobie nicki sutak aisak a od tylu czyta sie to kutas kasia ( chodzi o ta adminke kasie, kiedys mi jeszcze pisal ze jak ma bana na mainie to gra tu na smurfie, w historii zmiany nickow byl szk king czyli jego nick, wiec to napewno był on) to nawet kicka nie dostawal , wtedy na serwerze byl kropka. ja na czacie napisalem raz 'ja pier' a ten pizdus kropka juz chcial mi dawac banika. elo @a no i perma dostalem za napisanie kur*a , mimo ze napisalem ze sie zapomnialem ze to juz sie nie powtorzy ;/ Edytowane 6 Lipca 2015 przez AdK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 1.Tak dostałeś perma 2.jego konto wtedy zostało zbanowane na 24h 3.Nie życzę sobie żebyś mnie tak nazywał !!!!! KPW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdK 0 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) 1. to nie powinien byc perm, przesadzasz z banowaniem 2. a ty mnie chciales napisac za' ja pier' a jak ty napisales na czacie ' o ch(*j) chodzi' + on nie raz tak wyzywa kasie i nie ma perma.. 3. mam bana na zawsze , co mi szkodzi , nawal wiecej wykrzyknikow edit; a, no i zycze szybkiego degrada , banujesz tez za nic , jak sie przeklnie na czacie to nie ma upomnien tylko od razu ban , jak jestes na mikrze to sam nie raz gadasz nie na temat gry , a inni za to dostaja bany Edytowane 6 Lipca 2015 przez AdK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Powinnam zamknąć od razu temat za napisanie skargi nie według wzoru, ale pragnę Ci coś uświadomić. Gracz Sziroki dostał bana na 24 godziny za obraźliwy nick/ Ty na tym serwerze za kulturę dostałeś bana 3/4 razy i to było moje zarządzenie, że przy kolejnym razie już ma zakończyć się twoja historia permanentnym banem. Mówi się raz, drugi, trzeci, a twoje zachowanie nie ulegało zmianie. Dodatkowo sama napisałam Ci, że jeżeli jeszcze raz przesadzisz to takowego bana dostaniesz więc byłeś w pełni świadom tego jak może się zakończyć ta historia. Zamykam. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi