aniol860 0 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 1. Nick:aniol860 2. Imię:karol 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5/6 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Link do swojego GT**:nie ale jest skyp 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:bo jestem pomocny długo gram 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:0-7 godzin 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):9-22 z przerwmi 11. Staż w grze counter strike 1.6;z 4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Heh,,, jestem na nie, wniósł byś napewno dużo chaosu...Nie wiem czy masz wgl te 15 lat, chyba że taki głos to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oczywiście, że nie. Punkt 6 mnie rozbawił, jak i wypowiedź w punkcie 7. Jesteś mało odpowiednią osobą na to stanowisko. Zły wzór, który wskazuje na Twoje krętactwo, składka nie jest na tyle wygórowana, żeby jej nie zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 7 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi