Zomerek 13 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 1.Twój Nick: Zomer 2.Nick admina/gracza który zawinił: LeBrOn 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego*:-_- 5.Data i godzina: 06.VII.15 19:30 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1507061920-zm_restart_v3-1436203200-1436205600.zip 7.Opis sytuacji: A wiec ww. LeBrOn w 17 minucie Kladzie 4 lm, a jak wiadomo provip moze zawsze 3 niewazne czy ostatni czy nie, w 19 minucie Buguje Kb.... (niewazne ze podskoczyl zas w 26 minucie ucieka przed nemkeim na ta kampe w powietrzu .... (tlumaczac sie ze on moze a nemek nie [no sens]) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Tak jak ProVip jest ostatni to zależy ile jest zm to dzieli się to na pół i może tyle lm położyć. Do tego że podobno zbugowalem knifa to się przyznaję Ale wg mnie to nie był bug. Możesz mi powiedzieć mapę bo nie bardzo pamiętam ale chyba zm restart to przyznaję się ze wchodziłem na te mosty u góry ale to był mój młodszy brat bo dałem mu na chwilę bo musiałem załatwić się w łazience Jeżeli chodzi o skargę to proszę mnie ukarać w swój własny sposób Edytowane 7 Lipca 2015 przez Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Tak jak ProVip jest ostatni to zależy ile jest zm to dzieli się to na pół i może tyle lm położyć. Jesteś adminem, a nie znasz regulaminu? 2.2 PRO VIP nawet jako ostatni, ma prawo postawić maksymalnie 3lm. Dalej jeśli chodzi o bugowanie knifa: 1.16 Zakaz bugowania knife blinka. Admina dostałeś zaledwie kilka dni temu, a już pokazujesz brak znajomości regulaminu lub po prostu nadużywasz funkcji którą pełnisz. "wchodziłem na te mosty u góry ale to był mój młodszy brat". Jesteś adminem i tym bardziej powinieneś pilnować, aby ktoś inny na nim nie grał, twój brat mógł zbanować kilka osób i również byś próbował zrzucić z siebie winę? Ale pod to również można wciągnąć punkt regulaminu. 1.7 Zabronione jest dzielenie nicku. Myślę, że najpierw powinieneś zapoznać się z regulaminem, a dopiero później składać podanie. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Masek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Skarga słuszna,admina zawieszam do odwołania. Będzie miał czas porządnie przeczytać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi