seeya 5 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 1. Nick: teraz fr3d wydyma was 2. Imię: Jarek 3. Wiek: 21 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/teraz%20fred%20wydyma%20was./31.186.82.184:27691/+ http://www.gametracker.com/player/teraz%20fr3d%20wydyma%20was/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0%3A0%3A963692 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bdb. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 5-6lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: 17+ zależy od dnia 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: średnio 2-3h dziennie 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: kopia z poprzedniego + lekkie uzupełnienie Tak jak pisałem wcześniej mam ochotę wziąć na siebie tą odpowiedzialność, jakiś tam staż mam xd. Z tego co zauważyłem dużo adminów gra w godzinach wieczornych jednak często jestem na serwerze po 22 i wtedy frekwencja wypada już gorzej. Myślę, że moge zapełnić tą lukę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jestem na tak. Widać że mu zależy, ogarnięty chłopak, często go widuje na serwerze. Kulturalny, nie ma z nim problemów. Jak najbardziej tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jestem na tak Wiek Staż Skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Również TAK -wiek -składka -doświadczenie -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jestem na tak -często gra -składka -wiek -fajne imie.(JAREK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Na tak.Spełnia wymagania, WIEK i widac, ze mu zalezy Przyda sie jego pomoc Pozdrawiam Haj$ik *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Wpłacenie składki zadecydowało o przyjęciu Cię na admina, wnioskując po wpisach innych Mam nadzieję, że będziesz dobrze adminował na serwerze. Pamiętaj, że na serwerze stawiamy na kulturę. Przyjęty Zgłoś się w odpowiednim temacie o rangę. Admina zaraz przyznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi