M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wie ktoś może czemu jak dłużej pogram w cs'a i go wyłączam wyskakuje mi blue screen i jak wiadomo reset kompa?? Wirusów żadnych raczej nie ma bo robiłem skanowania Avaste,Combofix'em,Anti-Malware'm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Miałem podobną sytuacje i podczas wyłączania komputer się za mocno nagrzewał '' stan krytyczny '' i blue screen. Wymieniłem paste na procesorze i od tego czasu żadnych problemów nie mam. Wyczyść PCT'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Okej, dzięki. Jutro biorę się za czyszczenie, a jeśli to nie pomoże zdejmę mu obudowę boczną żeby było lepsze chłodzenie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Zamykam na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi