M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś chętny do gry drużynowej ? Pisać nicki niżej. Edytowane 8 Lipca 2015 przez M@jki H@rdcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja w GO mogę xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja w GO mogę xd Ja Go'ła narazie nie mam to nie pogramy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja mogę dołączyć nick znasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja tak samo Moge dolaczyc Nick: RudySnajpeR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Dołączać, dołączać oto nasz ostatni ranked wiadomo Pawcio jak zwykle Evką gra 4vs5? IZI WIN! Troolu3 (to M@jki) Nexonboss (to ja) a reszta to jakieś boty Edytowane 8 Lipca 2015 przez Evviva L'arte! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ja tak samo Moge dolaczyc Nick: RudySnajpeR. Ciebie wogóle wyszukać nie mogę pod tym nickiem. Ja mogę dołączyć nick znasz Ty już masz zapro Edytowane 9 Lipca 2015 przez M@jki H@rdcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) To i ja mogę z wami zagrać. Nick: GST Phantom @Eviva L'arte Edytowane 9 Lipca 2015 przez Masek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności na forum, jak również w grze, jeśli będziesz chciał reaktywować drużynę daj znać, temat otworzę. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi