rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Siemano!Dzięki za wszystkie pytania, czas na odpowiedzi!#1 Pytania od Evviva L'arte![P] Wolisz brunetki czy blondynki a może rude? [O] Brunetki/blondynki[P] Jak to jest być opiekunem serwera CS:GO? [O] W sumie to za dużo roboty przy dm nie mam, od czasu do czasu wgram jakąś mapkę [P] W czym CS:GO jest lepszy od 1.6 według ciebie? [O] Na pewno silnik gry jest dużo lepszy, grafika, lepsze dopracowanie broni przez co da się strzelać ze wszystkiego a nie tylko z m4/ak i awp jak w 1.6, smoke i przestrzenie nad mapami przez co jest bardzo dużo ciekawych taktyk na zdobywanie lub obronę bsów.[P] Masz brata/siostrę? Lubisz ich?[O] Mam siostrę. Oczywiście, że ją lubię, już razem nie mieszkamy, nie widujemy się tak często przez to nie denerwuje mnie jak za dzieciaka ;D[P] Jesteś najstarszy z rodzeństwa? [O] Siostra jest starsza o 4 lata.[P] Kiedyś wspominałeś na SB, że wyjeżdżasz za granicę, pewnie do pracy , jak ci się tam pracuje? lubisz tą pracę?[O] Wróciłem jakieś 3 tygodnie temu. Kasa była dobra to i dobrze się pracowało ;D#2 Pytanie od natalja[P] CO masz na sobie? xD[O] Spodenki bo na koszulkę za gorąco xD#3 Pytania od Tymbarkowa x3[P] Ile jesteś ze swoją dziewczyną?[O] Lekko ponad 4 lata[P] kiedy idziemy w końcu na tego browarka? [O] Jak przyjedziesz do Warszawy xD[P] Co Cię się najbardziej podoba na CSC?[O] dm csgo[P] Najlepsze auto Twoim zdaniem to?[O] Oczywiście moje ;D[P] Kogo byś zabrał ze sobą z CSC na bezludną wyspe? (5 osob)[O] Za dużo osób bym chciał wziąć więc nie odpowiem ;x[P] Największe marzenie?[O] Rolls-Royce Phantom <3[P] Najbardziej żenujące wydarzenie Twojego życia?[O] Hmm w sumie dużo tego było ;DKiedyś z kolegą na imprezie założyłem się kto szybciej wypali 5 szlugów, przegrałem i musiałem się obciąć na łyso, najgorsze, że było to tuż przed maturą.[P] Ile chcesz mieć dzieci?[O] W sumie jeszcze się na tym nie zastanawiałem. 2/3[P] Kto jest Twoim autorytetem?[O] Na pewno rodzice, wszystkie osoby, które spełniają swoje pasje, nie żałują tego co robią w życiu.[P] Cytat dnia?[O] Evviva L'arte :D[P] Wierzysz w duchy?[O] nie xd[P] Jesteś katolikiem czy wyznajesz jakąś inną wiare?[O] No jo jestem katolikiem[P] Myślisz, że naprawdę istnieje latający bóg spaghetti?xD[O] xDDD nie haha[P] Kto najwięcej robi na sieci poza administracją?[O] Modki, bo najwięcej roboty mają#4 Pytania od JamesRodriguez[P] Kiedy wbijesz Global Elite ?[O] Już orzełek więc może do końca wakacji się uda ;D[P] Twoja ulubiona drużyna w CS:GO ?[O] Oczywiście VP, a z zagranicznych to NiP i TSM[P] Twój ulubiony zawodnik w CS:GO ?[O] f0rest <33#5 Pytania od Zygi zabijaka[P] Twoja ulubiona planeta ?[O] Ziemia xd[P] Twój ulubiony samochód?[O] Oczywiście mój (Seat Toledo 1.9 TDI)[P] Jaką wolisz temperaturę powietrza oraz wody xD?[O] Powietrza xd#6 Pytania od Esme[P] Jaki jest twój stosunek do osób homoseksualnych?[O] Jak się kochają - ich sprawa. W sumie mam w to wywalone.[P] Ile czasu spędzasz przed komputerem?[O] Gdy mam wolne to sporo, normalnie to nie więcej niż 2h dziennie.[P] Jakie gry wspominasz z dzieciństwa?[O] Za dzieciaka miałem taką konsolę - taka klawiatura podłączana do telewizora, najwięcej grałem w Mario i Pokemony.[P] Jakie masz zainteresowania? Nie dot. informatyki, gier.[O] Motoryzacja, siatkówka#7 Pytanie od Bronek_LS.[P] Dlaczego masz nick ℓυкαѕнн ♥[O] To wszystko przez Magdę xD#8 Pytania od PandaBiceps[P] Dlaczego Ci na mnie zależy? [O] Jakoś tak xd[P]Czy chciałbyś być kiedykolwiek chociaż w połowie tak dobry jak ja?[O] w csa? pff Chyba Ty chciałbyś być w połowie tak dobry jak ja ;D#9 Pytania od мα∂zια ♥[P] Czy twoim celem jest zdobycie większej rangi na forum? Może planujesz zostać moderatorem?[O] Opiekun jest ok, modek to za dużo roboty ;v[P] Z jakimi osobami na forum najbardziej się dogadujesz?[O] W sumie to staram się dogadywać ze wszystkimi#10 Pytania od SzeregowiecPL[P] Co jest dla Ciebie najważniejsze?[O] Rodzina, dziewczyna, przyjaciele. Dobra praca i auto.[P] Co cenisz w ludziach?[O] Szczerość, poczucie humoru, kreatywność i dobre serducho.#11 Pytanie od MuDzInn[P] Cieszysz sie ze swojego miejsca zamieszkania?[O] Warszawa, mieszkam blisko centrum. Oczywiście, że się cieszę #12 Pytanie od wwwww[P] ile grasz już w cs:GO[O] Około 7 miesięcy.#13 Pytania od Jaѕкιєя [P] Dlaczego wcześniej miałeś nick rewox?[O] W sumie na steam dalej mam rewox, na forum nie chce mi się jeszcze zmieniać ;d [P] Kogo najlepiej wspominasz z forum i serwerów?[O] Damian, Siwy, Luffy, Sikor [P] Z kim masz najlepszy kontakt?[O] Z dziewczyną#14 Pytania od Hans[P] Co trzeba zrobić, żeby zdobyć Twoje zaufanie?[O] Trzeba się poznać, pogadać itp.[P] Co jest twoim największym osiągnięciem?[O] Mistrzostwo Mazowsza w siatkówkę z moim starym klubem.[P] Jaki był ostatni film obejrzany przez Ciebie w kinie?[O] Avengers : Age of Ultron[P] Jaka jest Twoja największa pasja?[O] Motoryzacja, czasem przy samochodzie potrafię grzebać cały dzień, siatkówka.[P] Spotkałeś kiedyś jakąś sławną osobę?[O] Jasne, w Warszawie wcale nie tak trudno o to.[P] Jaki był Twój ostatni zakup?[O] Nowy mikrofon bo stary się rozwalił ;xJeszcze raz dzięki za pytania!Tak jak obiecałem nominuję Madzię ( мα∂zια ♥ )5! Edytowane 11 Lipca 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamek<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi