SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Halo trochę Omєga * mnie zainspirował tym: - http://forum.cs-classic.pl/topic/36522-downhill-mountain-biking-extreme-2015/do zrobienia takiego temaciku Pytanie jest czy macie i czy ewentualnie chcecie się pochwalić swoimi rowerami? Zapraszam, zapraszam do pokazywania . To mój, przystosowany aktualnie do jazdy nocnej o porze deszczowej. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ty burżuj, albo żyd jesteś. Kody na reklamę za milion złotych, auta jedyne takie na całym świecie (no dobra w Polsce) i rower też wyjechany Co tam jeszcze przed nami chowasz? @ps Zazdroszczę roweru, przydałby się taki xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Posiadałem jeden górski scotta bez amortyzatora tylnego a niedawno zakupiłem na raty OPIS http://www.scott.pl/produkt/161/484/rower-spark-740/ W twoim rowerku nie podobają mi się błotniki ( dawno nie miałem założonych ) , pedały polecam metalowe + buty wpinane. Ogólnie rowerek fajny Nie patrzcie tak na cene bo miałem mega zniżkę. Moja Ciotka prowadzi sklep scotta ;d Edytowane 10 Lipca 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W twoim rowerku nie podobają mi się błotniki Tymczasowo zakładam tylko jak jeżdżę na trasach z dużą wodą / w burzę bo później plecy zmasakrowane Korzystałem z metalowych, ale mi się wygięły z biegiem czasu i wypadków . Z wpinanych butów już nie korzystam bo parę razy mnie zawiodły przy upadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Heh buty zawodzą mnie do dziś ale naprawdę jest moc w tych butach. Większa siła większe przyspieszenie. Ja tam błotników nie zakładam ponieważ lubie się uwalić jak jadę a na drugi dzień czyścić rower. Kocham to Edytowane 10 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 MAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi