Mietekk 22 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) STEAM Przedmiot: Konto steam Opis: Konto steam, które posiada ~50 gier. Jest to moje pierwsze konto, nie pamiętam roku założenia. W Cs:go jest Gold 3(Gaben mnie nie kocha i nie daje mi awansu ;c )+100 wygranych co wiąże się z dostępem do Overwatch'a +500 godzin przegranych. Reszta gier będzie pokazana na zrzucie ekranu w dowodach posiadania owego konta. Nie jest możiwe zrobienie zrzutu ekranu z gry ponieważ mam internet na limit danych i nie chcę specjalnie aktualizować. Jest to też powód sprzedania owego konta steam. Gry zabierają za dużo limitu danych więc wiąże się z tym że mogę w nie grać np 2 tygodnie a u mnie nie jest to możliwe. Konto nie posiada żadnego Vac Ban'a jak i Cs:go było banowane max 2 razy za Disconnecty co było powiązane z łączem. Dowody (screeny/zdjęcia): GRY STEAM (KLIK) Cena: 50 ZŁ, Płatność PSC bądź allegro. Przy kupnie przez Allegro wiąże się płatność przelewem. Produkt na allegro będzie dodany miejwięcej o godzinie 11:00 bieżącego dnia, Więc proszę o cierpliwość w razie kupna obecnego dnia tj. 11-07-2015 (Sobota)Kontakt: GG- 39152404, Ew. Ts3 (Kanał uzgadniamy przy rozmowie gg, możliwość wzięcia świadków w razie niepewności)Mogę podać nr Telefonu,tylko podany będzie przez GG. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Mietekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk 22 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk 22 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 REF, zmiana Ceny - 100zł -> 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi