Najarany wosiek 0 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 1. Nick:Najarany. 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:21 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Najarany./31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:44779524 6. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 7. Składka (Tak/Nie): Do uzgodnienia 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Bardzo Dobry 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: różnie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła,spokojna osobą lubiącą gry komputerowe jak i sport. Czemu ja ? Ponieważ byłem już adminem i nie było ze mną jakiś problemów.Chciałbym wrócić do funkcji admina ponieważ widzę że jest trochę mało adminów z Góry Dziękuje i Pozdrawiam Najarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywa 3 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 amx + wiek+ mikro+ myśle, że warto dać mu szanse , ponieważ jest mało adminów , zazwyczaj jestem tylko ja w ostatnim czasie. Popraw aktywność na forum , mysle ze jak sie sprawdzi w okresie próbnym to bedzie dobra decyzja . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Na tak +wiek +amx +mirko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jestem na tak ostatnio zaczął często grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Na nie. nie spelnia wymagan. Edytowane 12 Lipca 2015 przez THWALAZAUR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jestem na tak ostatnio zaczął często grać. Sprawdziłeś chociaż jego gametrack? Podanie składa gracz, który jest na serwerze od 3 dni. Konto na forum założone do samego podania. Jakbym szukał adminów na szybko to zaproponowałbym tę funkcję innym aktywnym graczom. Nie znam Cię dlatego nie mogę powierzyć Ci tej funkcji. Zacznij udzielać się na forum ( nie spamuj), pokaż swoją aktywność na serwerze, bo wczorajsze 3h grania na serwerze to nie wszystko. Zamykam. Do zobaczenia na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi