Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Hmm ile to czasu minęło odkąd ziomek wpadł do mnie z grą w ręku na chatę?Coś koło czterech lat, ale mniejsza oto, cóż to była za gra! Myślałem sobie, co on znowu mi tu za szajs przynosi ( bo przeważnie takie przynosił ). A tu patrzę sobie i myślę "No nawet interesujące zachęcające opakowanie tej gry". Patrzę wymagania i znów pomyślałem "Hmm też przystępne" Mniejsza o wspomnienia. Zainstalowałem i to była najlepsza rzecz jaką mogłem zrobić ( No dobra druga, zaraz po cracku który zainstalowałem, bo kumpel zabrał grę ). Do rzeczy. Grę zaczynamy od wyboru postaci, nie pamiętam ile dokładnie ale chyba z 10. Można wybierać między kobietami i mężczyznami. Następnie wsiadamy w samolot i lecimy na Hawaje, gdzie będziemy się ścigać, podwozić modelki, przewozić auta, przewozić przesyłki kurierskie, czy pasażerów na gapę. Będziemy kupować piękne i szybkie samochody w liczbie 125 i o mocy w przedziale 170 - 1050KM. Będziemy kupować także motocykle!Z dostępnych salonów motocyklowych mamy do wyboru tylko 3Ducati, Triumph i Kawasaaki.Auta podzielono na 9 klas ze względu na osiągi. Później wypożyczamy samochód i jedziemy do Biura Nieruchomości i kupujemy swój dom. Potem jedziemy kupić sobie furę i czeka nas pierwszy wyścig. A wtedy już będzie fajnie! SYSTEM NAGRÓD I KAR [skopiowano z wikipedii] Sukcesy w wyzwaniach nagradzane są pieniędzmi, a w przypadku autostopowiczów i modelek: kuponami za które gracz może kupować ubrania w markowych butikach rozlokowanych na Oahu. Pieniądze mogą być wydawane na nowe pojazdy, domy, tuning bądź wypożyczanie aut, a także na opłacanie mandatów drogowych, które przyznaje policja za nieprzestrzeganie przepisów ruchu drogowego (stłuczka, przekroczenie prędkości). FILMY Z GRY ) Kawasaaki Ninja ZX10 - R Przejażdżka autem Pozdrawiam i polecam grę ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ojj gra świetna. Spędziłem trochę czasu przy tej grze. Gra posiada świetne efekty dzwiękowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi