roman the best 0 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 siemka mam problem jeden z adminów ,, efekt cmy" dal mi bana na zawsze bo za dobrze mi szło. Do przesady ja nawet niepotrafie czitów włanczać. Masakra co za dzieciak. 2015-07-12 roman the best efekt cmy Wrzuc screeny na forum Na zawsze Niewiem jesli ten admin ma problem ze nie umie grac albo jest to taki dzieciak ze masakra niech wiec pujdzie i do mamy sie przytuli a ja na innym serwerze sobie pogram. Mam pytanko jak zlikwidować tego bana???? Podpowiem wam. Przez takich debili będziecie mieli coraz mniej chętnych do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi