Skocz do zawartości

NIESŁUSZNY KICK AWAY FROM KEABORD (AFK)

Mazowiecki Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Mazowiecki Marcin [t]

2. Nick admina/gracza który zawinił: Prawdopodobnie każdy który był wtedy, ale winowajcy nie ma.

3. Admin/Gracz : Admin

4. IP/SID oskarżanego:

5. Data i godzina: <DATA: 13 - 07 - 2015>--------<GODZINA: 17:35 - 17:55>

6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mój Counter Strike ma wersję Non Steam, więc mam pewne problemy z odtworzeniem swojego demka komendą vievdemo. Dlatego odtworzyłem wersją playdemo uprzednio włączając program Fraps i nagrywałem całą sytuację.

LINK DO SKORWENTOWANEGO FILMIKU O WADZE 10.2MB: 
ZIPPYSHARE: http://www45.zippyshare.com/v/pmHOlI0x/file.html

7. Opis sytuacji:
Chwilę wcześniej niż na demku, wbiegam jako CT do górnego trupa. Likwiduję Terrorystę który upuszcza bombę. Postanawiłem jej bronić jednak nie bezpośrednio przy C4. Ukucnąłem przy skrzynce przy respawnie Terrorystów, czekając aż któryś zeskoczy to go zneutralizuję. W takim wypadku podniosłem swojego FAMASA oczekując na zeskok przeciwnika. Na filmiku możemy obejrzeć bardzo interesującą konwersację "kulturozapoznawczą" a chwilę potem niesłuszny kick mnie z napisem AFK i późniejszą beką ze mnie. I rzekomo nikt się nie przyznaje do czynu. Także jeszcze raz się pytam, kto Wam rozdaje adminów, kto Was nauczył kultury i czemu jeszcze nie skończyliście gimbazy. 

Nie pozdrawiam.
  • Like 8

Przepraszam, że się wypowiem ale czy to aż tak poważna sprawa żeby pisać skargę? Serio? Kick? Rozumiem bana 30+ minut, ale kick to nic takiego, wchodzisz i grasz dalej...

Nie rozumiem mentalności "to tylko kick". Ja pamiętam, gdy na diablo slapowałem/slayałem (a nawet kickowałem) dla żartu kolegów, ale jeśli któryś z nich by się uparł i złożył skargę to by miał rację - było to nadużycie adma. A tutaj mamy sytuację, gdy nawet nie jest to żart między kolegami lub pomyłka admina, a działanie z premedytacją. Poza tym z wcześniejszych postów wynika, że nie jest to 1 taka akcja. Poza tym oprócz skutków takiego postępku wymienionych przez Marcina dochodzi jeszcze kilka innych, a mianowicie: brak kasy na broń po kicku, jeśli się nie jest vipem i ew. przegrana teamu co również może się wiązać z brakiem kasy większej ilości osób. Oczywiście nie jest to wystarczający powód, by komuś zabierać adma (nie mówię, że Marcin to proponuję), ale ustne ostrzeżenie jak najbardziej :) Niestety wielu adminów, w tym ci z dd2, mają swoje takie "małe grzeszki", ale to nie znaczy, że trzeba to tolerować lub, gorzej, akceptować. Pozdrawiam :)

• Like 2

Skarga słuszna, ale nie potrzebna.. Marcin warto pisać skargę? więcej czasu Ci to zajęło niż to wartę.. Ap ropo twoich chęci to nieraz puszczałeś muzykę, śpiewałeś przez mikro i nikt z nas nie użył flag a jak dostałeś za to kicka od razu skarga? Kumplu bez sensu.. 

Nie rozumiem mentalności "to tylko kick". Ja pamiętam, gdy na diablo slapowałem/slayałem (a nawet kickowałem) dla żartu kolegów, ale jeśli któryś z nich by się uparł i złożył skargę to by miał rację - było to nadużycie adma. A tutaj mamy sytuację, gdy nawet nie jest to żart między kolegami lub pomyłka admina, a działanie z premedytacją. Poza tym z wcześniejszych postów wynika, że nie jest to 1 taka akcja. Poza tym oprócz skutków takiego postępku wymienionych przez Marcina dochodzi jeszcze kilka innych, a mianowicie: brak kasy na broń po kicku, jeśli się nie jest vipem i ew. przegrana teamu co również może się wiązać z brakiem kasy większej ilości osób. Oczywiście nie jest to wystarczający powód, by komuś zabierać adma (nie mówię, że Marcin to proponuję), ale ustne ostrzeżenie jak najbardziej :) Niestety wielu adminów, w tym ci z dd2, mają swoje takie "małe grzeszki", ale to nie znaczy, że trzeba to tolerować lub, gorzej, akceptować. Pozdrawiam :)

Ty prokuratorem nigdy nie zostań bo to Twoja mentalność typowego polaczka mnie irytuje.. Gościu piszesz, że nie rozumiesz mentalności "to tylko kick" a sam tak robiłeś jak miałeś flagi i pierdzielisz o jakiejś premedytacji podczas gdy admin na dd2 pilnował serwera i oglądał gre innych stwierdził, że kicknie, ale zrobił to niesłusznie bo może jeszcze nie ogarnia tej gry, ale Ty pierdzielisz, że slaye, slapy kicki robiłeś dla żartu nie żeby pilnować serwera.. Chcesz w temacie napsocić komuś, ale nie pamięta wół jak cielęciem był.. Dla mnie się zbłaźniłeś także trzymaj się nie psoć komuś! Bez odbioru kolego..

Edytowane przez Omєga *
Lepiej napisać skargę i poświecić trochę czasu niż żeby admin robił nadal syf..
  • Like 7

A może ktoś mi celowo utrudnia grę? Komuś nie przyszło to głowy? Było kilka sytuacji i mogłem już dawno napisać skargę ale to by było 10 skarg temu! Przykładowa Akcja której w której nie napisałem skargi. 

JESTEM CT i biegnę z kolegą na Bombsite A. Ostatni Terro na gali. Zabijam go z gali gdy wracałem z dolnego i wiem że już nikogo nie ma bo sprawdzam TABem. 
Ziomek z CT, bo nas dwóch było wybiega od romana i biegnie rozbroić bombę bo pusto. To ja biorę Ak i chce je zachować więc skaczę na dolny a potem do górnego, czas leci, mój kolega z drużyny nie miał defusera. Bomba wybuchła a ja dostałem kicka z napisem "CELE"

A co wy myślicie że ja się przestraszę Was bo macie admina, albo te śmieszne rangi i co możecie kogoś stłamsić? JA SIĘ WAS NIE BOJĘ :) 
Jesteście bandą komputerowych dzieciaków z flagami, którzy wiecznie myślą że:
a) Poru...ają Będą uprawiać seks przez czat CS 1.6

b) Są Bogiem bo mają admina i mogą dać kicka lub bana, bo ktoś zwróci uwagę.

c) Jedno i drugie

Wygłupy przez mikro i owszem. Ale chyba nie doczytałeś gdzieś na forum że przeprosiłem za swoje zachowanie i się zmieniłem. A gdybyś grał częściej to byś zauważył że po prawej stronie nie wyświetla się że Mazowiecki coś mówi, bo przeważnie mam mikrofon schowany w pudełku i wyłączony. Okazjonalnie włączam by pogadać z kimś z kim warto pogadać (KillaZ, Rolooo :P). Jesteście śmieszni. Wystrzałowi adminowie, ciekawe ilu z Was jest jeszcze w ukryciu odpalonych :)

Większość starsza ode mnie a odpowiedzialności za czyny żaden nie umie wziąć. Warna pewnie dostanę ale co mi tam napiszę wulgarzym. Obsrani jesteście i tyle, by się do czegokolwiek przyznać.

• Like 5

Witam, na początku powiem tak że Ciężko jest być opiekunem bo zdarzają się sytuacje które Ciężko wyjaśnić..
kick nie był słuszny (przypuszczam że admin który tak zrobił padł i pstrykał po graczach kto jest afk , nie wiedział że pilnujesz paki i Cię wyrzucił lecz to tylko moje przypuszczenie mogło być inaczej nie wiem nie udowodnię teraz tego niestety.. )  nie wszystkich adminów mam tak doskonałych że potrafią wszystko.. niektórzy zaczynali od zera nie znając praktycznie amx, co to oznacza ? hmm że każdemu zdarzają się błędy może chciał sprawdzić czy Marcin jest afk i go slapnąć ? albo może komuś innemu chciał dać kicka ? jest wiele wersji.. 
Chciał bym się odnieść głównie do Marcina i przeprosić go w imieniu wszystkich moich adminów , mam nadzieję że więcej taka sytuacja się nie powtórzy i że nie będziesz miał urazy do mojego serwera. 
Nie mogę sprawdzić kto Ci dał tego kicka tak byśmy tą sprawę wyjaśnili bez zbędnego spamu zapewne.. Pomyłki się zdarzają nie pierwsza i nie ostatnia  jeszcze będzie takich tematów full. 
chodźmy na serwer i pograjmy to ma być przecież tylko zabawa a nie jakaś spina na forum każdy z każdym. 
od tej pory będę bacznie przyglądał się adminom na moim serwerze a Ciebie Marcin jeszcze raz przepraszam za ich zachowanie :) 

Pozdrawiam rolooo! 

• Like 8

pewnie komus sie pomylil przycisk, albo sie zbugowalo amxmodmenu. placzecie jak dzieci o jednego kicka, macie 10 lat? co za porazka... inaczej sie tego nie da skomentowac, a Ty Marcin potem wchodzisz na serwer i wyzywasz adminow, ciesz sie, ze nie dalem Ci bana ;)

• Like 1

Wygłupy przez mikro i owszem. Ale chyba nie doczytałeś gdzieś na forum że przeprosiłem za swoje zachowanie i się zmieniłem. 

Marcin może ktoś też się zmieni i przeprosi..

Uraził Cię kick a później już po całości lecisz w postach, że admini odpaleni, obsrani etc.. Wytrzyj buzie z jagodów..

Pisałeś "ciekawe ilu z was odpalonych biega" z naciskiem na was czyli hipokryto nas już obraziłeś i to w poście w którym piszesz skargę na ludzi których i tak obrażasz w pierwszej lepszej rozmowie gdy nie jest coś po twojemu

Marcin po zdjęciach widziałem, że chciałbyś być mundurowym, ale ty psychotestów nie przejdziesz kolego sympatyczny

PS:

Rolo Cie przeprosił bo musiał żebyś mu nie pierdzielił, że w dupie masz "te rangi"

Warna nie dostałeś bo mody Cie obdarzają sympatiom ja wyłapałem za to, że nie dopisałem 2 punktów dla czego jest za "tak" w podaniu o adma

Kick'a dostałeś a beczysz, ale kumplu jedno nas łączy mówisz co myślisz chociaż szkoda, że dopiero w amoku jak Ci coś nie leży, ale tak samo w dupie mam ludzi którzy maja panel na forum i klikają przycisk bo tobie mi i tym wyżej, niżej gówno mogą zrobić wolność słowa jest i nikomu gęby nie zablokują chyba, że warnami, ale papier wszystko przyjmie wystarczą im kilka złotówek na konto i znów możesz mordę otwierać. 

Pozdrawiam i raz jeszcze Ci mówię nie warto było z tę skargą

Edytowane przez Netsky
  • Like 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: zamykam bo robi się spam mam nadzieje że wszystko wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności