Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga Szk *king

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Kasia

2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz

3. Nick oskarżonego: Szk *king 

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:28806729

5. Opis sytuacji: Ciągłe obrażanie mojej osoby, brak kultury na serwerze, przeszkadzanie innym graczom

6. Dowody (demko/screeny/świadkowie):demko i screeny

7. Data zdarzenia: od 20-06 (wszystkie wcześniejsze screeny straciłam) do 12-07

Ta skarga powinna była pokazać się tu juz naprawde dawno, ale przez chorobę i dodatkowe obowiązki pojawia się ona teraz. Nie jestem już w stanie tolerować jego zachowania. Od kiedy pierwszy raz z nim grałam zaczął mnie obrażać (nawet nie wiem do tej pory co ja musiałam ci takiego zrobić, 

żeby na to zasłużyć). Myślałam, że trochę się przez ten czas ogarnie, ale widać to nie pomogło. Ciągłe wyzywanie od grubasów świń. Jeszcze podczas adminowania na tym serwerze zarzucał mi zajmowanie slota, podczas kiedy odglądałam ich ze specta. Przytoczyłabym jeszcze kilka sytuacji, ale dla mnie wydaje się to zbędne.

Kompletny brak kultury, chamskie odzywnie się do innych graczy, gram tu naprawde dużo, staram się nie zwracać uwagi na idiotów, ale sam się prosisz!

Link do banów na jedno i to samo ip, kilka kont specjalnie, żeby wbic po banie i napisać o kilka słów za dużo :

Screeny:

Wczorajsze demko godzina "około 19"

od 0:40 do 1:10 po prostu posłuchajcie 

3:00 "Pociachałeś wieprza"

10:19"no i szmaty kurde vipy"

12:35 "śmieciu z auto szmatą obsrał się jak mnie zobaczył"

23:00 przeszkadzanie innym graczom

23:30 moje randomowe strzały w okno

24:00 niedziałający !votekick

26:00 oglądając się zauwarzyłam, że strzelałeś zanim gracz wbił do pałacu, jest to dla mnie troche dziwne, może to z doświadczenia, ale dla mnie to zdecydowanie dziwne, więc stwierdzam haxy! (moim zdaniem, a dużo już takich oglądałam)

35:10 zabiłam go 

35:15 "szmata" 

Tolerowałam to zbyt długo, twój kompletny brak kultury po prostu rani.

• Like 5

Jeżeli wg Ciebie obrazą jest "bot na easy" to spoko. Do reszty się praktycznie przyznaję, nie przyznaje się tylko do tego co było napisane z konta o nicku Michał Kucharczyk, gdyż to nie ja napisałem. Dzięki za komplement ;), usłyszeć że jest się cziterem od innego gracza to miłe  8).

Kaśka ma racje i przeginasz ze swoim zachowaniem.

Sam byłem świadkiem sytuacji jak to nazwałeś Kaśke wieprzem

Twoje zachowanie jest  dziecinne i pokazuje twój brak kultury i chamstwo

Edytowane przez נαѕкιєя
  • Like 5

Wielokrotnie dostawałam skargi odnośnie twojego Sziroki zachowania jednakże zawsze w prywatnej wiadomości co sprowadza się do tego, że nie mogłam wyciągnąć żadnych konsekwencji dopóki nie pojawi się skarga oraz dowody.

Wiele razy naginałeś regulamin pomimo to byłeś traktowany łagodnie aż nawet jeden z adminów spytał mnie czy masz jakąś ulgę w tej kwestii. Prowokowałeś też innych graczy ~ przykład z AdK. Nie wiem czy napisałeś wtedy to specjalnie czy nie jednak momencie kiedy upomniałam mówiąc, że następny raz zakończy się banem permanentnym to Ty zacząłeś go prowokować do wyzywania się itp. 

Złamałeś w regulaminie poniższe podpunkty:

2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze  

2.3 Zabronione jest prowokowanie do różnych typu kłótni oraz sporów

2.4 Zakazane jest nadużywanie mikrofonu oraz spamowanie na chacie

2.5 Zabronione jest używanie nicków obraźliwych, reklamujących, wulgarnych, tematyce rasistowskiej itp

2.7 Zabronione jest kłócenie się z administracją 

Co sprowadza się do tego:

3.1 Kultura osobista: Upomnienie -> Kick -> ban 10-1 h

3.2 Obrażanie graczy: Ban 10 min -> Ban 2h -> Ban 1 wk

3.7 Prowokowanie do różnych typu kłótni oraz sporów: Ban 30-1 h

3.8 Utrudnianie gry: Ban 10-30 min

3.10 Nadużywanie mikrofonu lub say: kick -> Ban 10-1 h (ewentualnie mute lub gag)

3.11 Wulgarne/ obraźliwe nicki: Ban 30 min

3.17 Kłócenie się z administracją: Ban 10 min

Dodatkowo posiadasz trzy konta na które wchodziłeś w momencie kiedy twoje główne konto zostawało zbanowane. 

Moja decyzja jest nieodwołalna ~ szczególnie, że sam się przyznałeś do tego. Proszę więc o nie pisanie mi na PW odnośnie zabrania/zmniejszenia bana gdyż prawdę mówiąc powinnam zakończyć to banem permanentnym. Dostajesz ode mnie bana na miesiąc czasu na każdym z tych trzech kont za swoją postawę, zachowanie oraz wielokrotne łamanie poszczególnych podpunktów regulaminu.

Pozdrawiam,
Queen Besiałke
  • Like 6

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności