Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. Chyba wiemy że jeśli ktoś ma problem z vipem lub po prostu chce napisać reklamacje to piszę do Karola na PW. A tak myślę że na tym PW to Karol ma jeden wielki syf. Również pomyślałem że reszta administracji również może się tym zająć ( jeżeli już się tym zajmujecie to nie wiedziałem ) Więc co wy na to aby zrobić na Forum dział '' Usługi ''. W tym dziale będzie można pisać reklamacje lub pytania odnośnie vipa lub nawet rangi donator na forum. Więc jeżeli ktoś chce napisać reklamacje piszę ją z obowiązującym wzorem i będzie po prostu porządek. Można by dodać jeszcze jeden poddział a mianowicie '' Pytanie do administracji forum'' Często userzy mają pytania. Zamiast spamić gdzieś na SB , PW mogliby zakładać tematy ze wzorem. Wszystko byłoby poukładane. Poddziały bardzo proste REKLAMACJE Cs 1.6 REKLAMACJE Cs GO Usługi - Forum [DONATOR] Usługi - TS3 [s.VIP] Pytanie do administracji forum Wszystko się rozwija i z czasem taki dział na pewno będzie potrzebny. Jeżeli taki plan wypali mógłbym zrobić wszystkie wzory + FAQ jak napisać reklamacje. @Ten dział trzeba umieścić w Głównej kategori forum. Również można dodać skrót do działu Edytowane 15 Lipca 2015 przez Omєga * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 No w sumie to nie taki zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jestem za, ale będzie to trzeba umieścić w "widocznym miejscu" żeby użytkownicy (szczególnie ci nowi) nie błądzili po forum i nie szukali tego przez pół godziny, na pewno się przyda taki dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dobry pomysł, jestem za, ale tak jak napisał Evviva trzeba umieścić to w widocznym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 942 Opublikowano 15 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie dodam reklamacji na forum, wszystko am się odbywać przez GG/STEAM/Profil na forum, który jest podany w sklepiku. Dodawanie tego na forum skończy się syfem, bo i tak ja będę dalej się tym zajmował bądź Krypton, nikomu innemu nie jestem w stanie dać dostępu do tego. Co do "Pytania do administracji", to nie powinno być to zgłaszane na PW? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 942 Opublikowano 18 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi