Kukutki 0 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: kukutki2. Imię: Michał3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Kukutki/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chciałbym sprowadzić spokój na serwerze a nie że jedni na siebie klną.Macie mało administratorów na serwerze tylko 2 widziałem.Jestem Ogarnięty.uczciwy.miły.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godzinki11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Nie mam pracy więc od pon-piątku od 16 weekend o 18 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 miesięcy 14 dni jakoś tak13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem 3 razy na JB I DD2 I COD MOD 2001 Wiem że nie ma wymagać ale może dam radę Nie rejestrowałem się na forum żeby napisać podanie tylko żeby pogadać pograć z innymi na ts3 lub po pisać Edytowane 14 Lipca 2015 przez Kukutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na nie Brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Na NIE - GT to żenua. - Konto dla podania - Brak aktywności na forum - Chciałbym sprowadzić spokój na serwerze a nie że jedni na siebie klną.Macie mało administratorów na serwerze tylko 2 widziałem.Jestem Ogarnięty.uczciwy.miły. - Podpunkt nieprzekonujący i nieestetyczny, no i nie opisałeś siebie. Edytowane 14 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi