DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: DuNg3()N 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: W tym roku 15, obecnie 14. 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/DuNg3%28%29N/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): Nie posiadam 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Niestety nie. 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Wzorowe 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: Gram około 5-6 lat doświadczenie mam takie, że moge być 1 w topce. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Obecnie w wakacje rano 10-13, wieczorem od 15,16-20. W czasie szkoly po godzinie 15. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 5-8 godz dziennie. 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Po pierwsze jestem miły, kulturalny, uprzejmy i umiem przeprowadzić kulturalną rozmowę, jak również nawiązywać pozytywne relację z graczami. Wydaje mi się, że jestem znany i lubiany na serwie. Doskonale znam komendy amxmodmenu. Gram już długo w cs`a i potrafię odróżnić zwykłego gracza od tzw."odpaleńca" Denerwuje mnie to,że jak nie ma admina a gra jakiś wuhacz, ajmer czy tam jeszcze inni różni odpaleńcy nie ma kto ich zbanować. (a ostatnio często brakuje adminów na serwerze) Na serwerze spędzam dużo czasu i mógłbym się przydać. Proszę o nowe komentarze SzeregowiecPL i MuDzinn ponieważ edytowałem podanie tam to było złe. Edytowane 18 Lipca 2015 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Masz jedno ostrzeżenie. Zamykam. Jak odpracujesz to napisz do mnie na pw to otworzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Na NIE - brak składki - Słaba znajomość amx - Słabo przekonujące podanie - Wiek @EDIT: Podanie edytowane po wymienieniu minusów.. // Edytowane 18 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jestem na nie: -Amx -Piszesz ze grasz 5-6 h A grasz 2-3 -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 na NIE!!!WIEK nie spełnia wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 NA NIE co ty w ogóle robisz edytujesz podanie jak CI wymieniaja minusy... Nie spelniasz wymagan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jestem na NIE -Brak składki -Wiek Grasz 2-3 godziny dziennie a nie 5-8... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jesteś na serwerze długo i jesteś rozpoznawalną osobą, lecz wymagania to wymagania. Na dodatek edytowałeś swoje podanie kiedy poprzednicy wytkneli Ci błędy. Tak nie powinno się robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi