Karlik 0 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1.Twój Nick: Karlik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Fanatic 3.Admin/Gracz : Fanatic 4.IP/SID oskarżanego:Nie posiadam 5.Data i godzina: Ok. 11:40 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko 7.Opis sytuacji:Po prostu wszedłem sobie na serwer zdobyłem perka który daje mi prawie niewidoczność i nagle bum dostałem w głowę z AWP. Później patrze inni też giną od tego samego gracza i w bardzo szybkim tempie. Wiec z racji takiej, że nie było admina postanowiłem sprawdzić go gdyby byłem na spec od razu poznałem że ma aima i prawdopodobnie wh gdyż nie wiedział ani nie słyszał przeciwnika i już celował w niego. AAaa i to była mapa El dorado i TYLE Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie tej oto skargi Pozdrawiam cały serwer oraz jego opiekunów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Brak IP/sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi