Avarone/eddd 1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1. Nick:eddd 2. Imię:Artur 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/eddd/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imie Artur interesuje sie motocrossem oraz gra w cs .Chciałbym zostać adminem ponieważ w późnych godzinach (23+) nie ma zadnego admina a ludzie ktorzy sa na serwerze tylko skracają oraz wyzywają na chacie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2+ h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze oraz weekendy (teraz w wakacje dzien w dzien) 12. Staż w grze counter strike 1.6 3-4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Tak konto założone dla podania (nie ma gdzie napisac posta) Z góry dziękuję za poświęcony mi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Na NIE: - Konto dla podania - brak aktywności na forum - Słabe GT - Podanie nieprzekonujące - BRAK ZNAJOMOŚCI REGULAMINU Edytowane 15 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na nie słaba aktywność na forum,brak wymaganych 20 postów na serwerze nawet nie masz przegranych 30 godzin... (konto do podania) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jestem na nie: -konto dla podania -słabe gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avarone/eddd 1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Może i gram krótko , ale wy nie wiecie co jest jak nie ma admina ZetkA, Rudy , Desperados mogą potwierdzić ze ogarniam. Każdy skraca,bluzga a jak admin sie zjawi to ten gracz najzwyczajniej sie wszystkiego wypiera , więc jaka w tym sprawiedliwość . Przecież możecie mnie sprawdzić jak będę sie sprawował. Edytowane 15 Lipca 2015 przez Avarone/eddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wypowiedz we własnym podaniu. Twoje podanie zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi