Skocz do zawartości

ZombieMod CS:GO

sebq777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam propozycję aby założyć serwer ZombieMod.

Na początek myślę że 24 sloty by wystarczyły.

Pewne prawie na 100% jest to że przyciągneło by to ludzi, ponieważ serwerów ZombieMod cs:go jest nie za wiele a często są one zapełnione w pełni.

Jest to tylko propozycja, więc jak wiadomo może to nie przejśc, ale mam nadzieję że da się coś zrobić.

Pozdrawiam

jak chcesz serwer cs:gp tp musisz go ufundować i opłacać przynajmniej w połowie bo ten serwer jest trudny w utrzymaniu, narazie ja jestem na nie

Grałem na paru ZM cs:go, bo myślałem, że będą fajne, ale większość (o ile nie wszystkie) ZM mody są po prostu lipne, jest zbyt wcześnie by rwać się na taki "projekt", który nie do końca może przynieść zyski, nie ma jeszcze dobrych serwerów ZM, na których warto by pograć, sam ten mod jeszcze jest bardzo niedopracowany i na innych serwerach było PEŁNO BUGÓW. Żeby wam to zobrazować to obecne ZM'y wyglądają tak: jest garstka ludzi (przypuśćmy 10), początek rundy, odliczanie 1 lub 2 ludzi zmienia się w zombi i gonią jak wilki za owcami ludzi przez całą rundę i to wszystko.. Po prostu słabizna. Póki ktoś nie opracuje ZM GUN XP mod cs:go to uważam, że nie ma sensu się pchać na siłę w to bagno. 

Taki serwer trzeba utrzymać. Tak jak kolega napisał jest trudny w utrzymaniu.  Jak dla mnie na razie odpada.

Edytowane przez Omєga *

• Właściciel

Nowy serwer będzie zakładany dopiero wtedy gdy będą na to pieniądze, na razie nie ma pieniędzy i możliwości by postawić nowy serwer.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja propozycja nie została przyjęta.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności