Sailor Moon 494 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1. Nick: Justynka./ K2. Imię: Justyna3. Wiek: 22 ;x4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Justynka./193.33.177.101:27156/ gram jeszcze pod tym drugim nickiem, lecz nie mogę znaleźć go w GT, ale myślę, że ten jeden wystarczy.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Myślę, że nie muszę się przedstawiać, gdyż większość mnie zna, a jeśli nie to zapewne poznają grając na serwerze . Dlaczego ja? Hm, miałam okazję już opiekować się serwerem, ale z przyczyn koniecznych musiałam zrezygnować. Postanowiłam wrócić, gdyż obecnie mam dużo wolnego czasu i chciałabym pomóc w sprawach związanych nie tylko z serwerem, ale także forum. Bardzo wiele się tutaj nauczyłam i mam nadzieję, że zdobytą wiedzę umiem wykorzystać w praktyce i dacie mi jeszcze szansę wykazania się.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Oczywiście; STEAM_0:1:51936500 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie, jeśli zaistnieje potrzeba zawsze można mnie złapać na STEAM, lub forum.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Jak wyżej. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jestem na tak: +wiek +amx +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ostatnio zbyt dużą aktywnością się nie wyróżniasz. Fakt, masz dobre GT, bo jesteś długo na serwerze, ale to niczego nie zmienia. Uważam, że aktywność powinnaś poprawić. Ja jestem na tak, bo jesteś osobą doświadczoną, wiek jest oraz posiadasz steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevelUP 17 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Oczywiście że tak Wreszcie zrobi porządek na serwie +aktywność +była już adminem +Najbardziej ogarnięta osoba osoba na serwerze Edytowane 15 Lipca 2015 przez LevelUP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Justyś. Moja kumpela , była opiekunka serwera, najlepsza administratorka swego czasu, zna się na czitach, nigdy z nią nie było problemu. Wprowadza miłą atmosferę na serwer i ogólnie spoko babeczka . No czego chcieć więcej, roloo przyjmuj ją, bo ci do dupy na kopie. Jestem na TAK xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na TAK: - wiek, - znajomość amx, - Zna się na robocie, - Składka, - Mikrofon, - Dobry staż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzustaaa ! Pewno że tak: +Wiek (dla mnie zawsze bedziesz miec 17 xD) +Steam +Doświadczona dziewczynka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na tak, Była opiekunką/adminką serwera, wiek jest, steam jest, kultura jest. Same plusy. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dżastin Oczywiście że na TAK ! +Staż +Wiek Dalej chyba nie muszę wymieniać bo wszystko jest wymienione powyżej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 oczywiście ze tak Jestes byla opiekunka serwera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tag ! +doświadczenie +wprowadza miłą atmosferę +wiek Justyna po co rezygnowalas ? XD I wróć na tą posadę co miałaś, 3 opiekunów nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Juz sie znudził GO? Na tak: Wszystkie wymagania spełnia w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Oczywiście, że na TAK. Chyba nie trzeba dużo pisać, bo każdy kto gra Dżustynke zna Doświadczenie i cała reszta również na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No jasne że tak Doświadczenie, z aktywnoscia żadnego problemu nie będzie, ogarnia najlepiej chyba adminowanie ze wszystkich zgromadzonych EBOOOOOLKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi