HardBoss 90 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 1. Nick: HardBoss2. Imię: Konrad3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre (5/10)5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HardBoss/193.33.176.143:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Opis Jestem dość entuzjastyczną osobą, lecz nie okazuję tego otwarcie. Cierpliwość i spokój to moje mocniejsze strony, lecz oczywiście w granicach rozsądku. Kocham zwierzęta, interesuje się grami komputerowi, programowaniem oraz muzyką. Dlaczego akurat ja mam zostać adminem ? To pytanie zawsze jest najtrudniejsze. Ostatnio (około tygodnia temu) zauważyłem iż na serwerze rzadko widziani są administratorzy, a jeżeli są siedzą krótko lub siedzą później (po 18, a nawet później). A "gdy kota nie ma, myszy harcują", na serwerze panuje chaos : od muzyki, przez skracanie, aż po obrazy i zniewagi. Atmosfera na serwerze staje się bardzo nieprzyjemna, przez co gra dla niektórych osób staje się bardzo uciążliwa.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak, lecz nie mogę go używać z powodów technicznych : STEAM_0:1:10885673410. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2 do 6 godzin dziennie (mój plan dnia jest ruchomy, lecz jeżeli mam tylko czas wchodzę na serwer)11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W wakacje 11/12 - 22/23 - od poniedziałku do soboty 13/14 - 21/22 - w niedziele Podczas roku szkolnego 15 - 20 - od poniedziałku do piątku 12 - 22 - w soboty i niedziele 12. Staż w grze counter strike 1.6: Około 5 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak PS. Przepraszam za znikomą aktywność na forum. Obiecuję nadrobienie jej jak najszybciej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie, no GT w miarę , aktywność na forum leży ale nadrobisz . Często Cię widzę na serwerze, a admin się przyda bo ja troszkę leniuszkuje . Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jestem na tak: +gt +skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym Gt dobre forum nadrobić musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek. 14 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jestem na Tak +mikrofon +skladka +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na nie -konto do podania -troche skracałeś na serwie i ubliżałeś innym -popraw aktywność na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jestem na TAK +GT +mikro +składka +aktywny na serwie -forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Rupen a czy "GT" i "aktywność na serwerze" to nie to samo? :xJestem na tak,kompetentna, młoda osoba z wypełniającymi wymaganiami w zupełności.Takich adminów potrzeba, dających przykład. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jesteś osobą "ogarniętą", można z tobą popisać, GT masz w miarę dobre. Leży u Ciebie aktywność na forum, więc daję Ci okres próbny na 2 tygodnie (tj. 14 dni). W tym czasie mam nadzieję, że nadrobisz swoją aktywność na forum:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi