KaMiLoSS 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nick: KaMiLoSSLink do SSów : Nie mam , poniważ Vienio nie zrobił :/Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina <>. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KaMiLoSS [AMXBans] Powod : ' Spierdalaj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.36.115.110 ' [AMXBans] ======================================== Serwer : COD MOD 40k +DMProszę o szybkie UB , nie mam SS bo nie zrobiono mi. Rozpatrzcie to pozytywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 hahahha myślałeś że nie sprawdzę bana w amx bans. dobra beka. dostałeś ssy a ten powód bana sam sobie wymyśliłeś.link do bana: http://myndos.unixstorm.org/40k/ban_list.php?bid=117Ub. nie ma i nie będzie...Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi