Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Admin NeO :]

NeO12

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:NeO :]
2. Imię: Kuba
3. Wiek: 18
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre znam wszystko sam robilem serwery przez 5 lat 10/10   jestem gotowy by sprawdzic moje umiejetnosci. Potrafie robic serwery , pisac pluginy, i przy okazji znam wszystkie komendy potrzebne
5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak
6. Składka(Tak/Nie): Nie [gdyz moge to zastąpić jakims napisanym pluginem lub pomocą w problemach z serwerem
7. Link do swojego GT**:http://olkc2a189.netvigator.com/player/NeO%20%3A%5D/193.33.176.93:27015/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Kuba jestem dorosły mam niebieskie oczy, i jestem bardzo przystojny luubie imprezy i koke i heroine . Dlaczego ? poneiważ znam regulamin znam wszystkie komendy i mysle że przydam sie nie tylko jako admin ale nawet jako pomocnik w dopracowaniu serwera poneiwaz jak wyżej napisałem na tym najlepiej sie znam.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:33597044
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5h dziennie
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze[11-16] i weekend[12-22]
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem byłem adminem i bylem włascicielem sieci z 12 serwerami  po 5 latach odpuscilem i sprzdałem siec

Edytowane przez Fajny Gracz

Na NIE:

- Brak składki,

- 8 punkt nie opisałeś siebie, // Edytował i poprawił

- 11 punkt (W jakich godzinach grasz?) Dni robocze i weekendy? No nie wiem czy to są godziny. (Brak czytania ze zrozumieniem?) // Edytował i poprawił

- No i te twoje posty / aktywność na forum to tak miernie. Posty, które mają 1 słowo, jakieś tematy nie mające sensu?

Edytowane przez SzeregowiecPL

Patrząc na twoje podanie widzę że ci nie zależy na tym stanowisku a co do postów to są one bezsensowne.

Większość głosów na NIE więc ja też jestem na NIE.

• Like 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności