NeO12 369 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick:NeO :]2. Imię: Kuba3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre znam wszystko sam robilem serwery przez 5 lat 10/10 jestem gotowy by sprawdzic moje umiejetnosci. Potrafie robic serwery , pisac pluginy, i przy okazji znam wszystkie komendy potrzebne5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Nie [gdyz moge to zastąpić jakims napisanym pluginem lub pomocą w problemach z serwerem7. Link do swojego GT**:http://olkc2a189.netvigator.com/player/NeO%20%3A%5D/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Kuba jestem dorosły mam niebieskie oczy, i jestem bardzo przystojny luubie imprezy i koke i heroine . Dlaczego ? poneiważ znam regulamin znam wszystkie komendy i mysle że przydam sie nie tylko jako admin ale nawet jako pomocnik w dopracowaniu serwera poneiwaz jak wyżej napisałem na tym najlepiej sie znam.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:3359704410. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze[11-16] i weekend[12-22]12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem byłem adminem i bylem włascicielem sieci z 12 serwerami po 5 latach odpuscilem i sprzdałem siec Edytowane 16 Lipca 2015 przez Fajny Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Na NIE: - Brak składki, - 8 punkt nie opisałeś siebie, // Edytował i poprawił - 11 punkt (W jakich godzinach grasz?) Dni robocze i weekendy? No nie wiem czy to są godziny. (Brak czytania ze zrozumieniem?) // Edytował i poprawił - No i te twoje posty / aktywność na forum to tak miernie. Posty, które mają 1 słowo, jakieś tematy nie mające sensu? Edytowane 16 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na NIE: -brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na nie. Bardzo słabo napisane podanie. Wszystko edytowałeś gdy ci wypisano minusy. Słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzInn 7 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Tak jak inni na Nie powody podane wyżej! Edytowane 16 Lipca 2015 przez MuDzInn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Patrząc na twoje podanie widzę że ci nie zależy na tym stanowisku a co do postów to są one bezsensowne. Większość głosów na NIE więc ja też jestem na NIE. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi