NeTroX 9 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nwm gdzie to napisać więc napisze tu Jak chce wejsć na mape de_hell to wyskakuje mi takie coś Your map [ maps/de_hell.bsp ] differs from the server's nie kumam dlaczego mam inna wersje de_hell czy co ?? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. Usunięcie mapy z odpowiedniego folderu powinno wystarczyć. Mapa pobierze się od nowa. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\maps i usuń mapę de_hell Oczywiście możesz mieć inaczej to zapisane Edytowane 16 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nie mam de_hell w mapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pobierz mape i wklej do folderu http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/49719/de_hell.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi