James0v 1 688 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wiek: 18 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 29 dni Doświadczenie na podobnym stanowisku: Spore Dział który najbardziej ci odpowiada: Wiadomości ze świata oraz recenzje filmów Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ lubię to robić, lubię pisać, opisywać itp. Na samym początku mojej przygody dostałem HydePark pod opiekę, po to, żeby było poruszenie bo chcąc czy nie wychodziło mi to. Redaktora kiedyś miałem fakt, lecz nie był on podzielony na części a wywiady nie interesują mnie na tyle, żeby robić je notorycznie, chcę mieć zajęcie po mojej przerwie operacyjnej (Cierpiałem na to samo co Mashiro * ) i jak wiadomo niedawno odzyskałem komputer po stracie przez pieruny. Mam nadzieję, że mnie ciepło przyjmiecie jak i moje materiały, które będą zamieszczane przez moją osobę. Nie będę pisać, że chciałbym wspomóc naszą dotychczasową redakcję bo takowo się składa, że dają sobie świetnie radę i jestem rad czytajac wywiady, recenzje filmów czy też wiadomości ze świata, które czynią osobę radośniejszą bądź ostrożniejszą. Myślę, że mam bogato zdobione słownictwo i na pewno nie rzucam słów na wiatr, staram się przestrzegać zasady interpunkcji oraz ortografi (obecnie jestem na poziomie HARD bo nie podkreśla mi na czerwono ^^) Może to i dobry sposób, żeby wykazać się swoją elokwencją oraz kompetencją. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Na pewno swoje skromne doświadczenie w tym co robię, a robię to starannie i dla ludzi, którzy lubią czytać, poprawiam, korektuję itd... Mnóstwo nowych pomysłów, które dotychczas są "prototypem" w mojej głowie. Oraz swoje radosne nastawienie bo nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to uczucie być zdrowym gdzie kilka tygodni temu czyhała za plecami śmierć. Przekonujące mogą być moje pracę, których znaleść nie mogę, choć jedną dla was znalazłem: http://forum.cs-classic.pl/topic/30617-wypowied%C5%BA-o-legendzie-ronaldinho/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dopiero co wróciłeś. Dawno Cie nie widziałem na forum. Słabo jest z twoją aktywnością. Niestety teraz jestem na nie lecz jeśli poprawisz swoją aktywność na forum moje zdanie na pewno ulegnie zmianie. Ostatni temat - ''21 marzec 2015 ''. ( Wiem masz już 3 nowe lecz z wczoraj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jestem na duże tak. Widać, że masz pojęcie o tym co piszesz. Bardzo dobra składnia, podczas wypowiedzi. Nadajesz się na to stanowisko w 101% według mnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Od momentu twojego powrotu napisałeś tylko 4 posty ~ twój ostatni jest z marca. Uważam, że powinieneś poprawić swoją aktywność na forum, jednak oprócz tego jednego minusa mimo wszystko uważam, że zasługujesz na szansę gdyż byłeś już redaktorem, masz doświadczenie, pisałeś już wiele prac jak i kącik redaktorski byłby zawsze o jedną osobę większy oraz bardziej aktywniejszy. Choć nie jestem szczególnym fanem piłki nożnej, a tym bardziej zawodników to przeczytałam twoją pracę o Ronaldinho, która nie była szczególnie długa, ale zawierała najważniejsze i ciekawe wątki przez co bardziej utwierdzam się w zdaniu, że warto dać Ci ponownie tą rangę gdyż jestem osobą która bardzo szybko nudzi się czytając coś jeżeli nie jest to napisane w ciekawy sposób, a czytając twoją pracę ani razu nie przeskoczyłam żadnej linijki ~ została przeczytana od A do Z przez co uważam, że masz talent do pisania, a szkoda by było go marnować. Dodatkowo napisałeś, że nie możesz znaleźć swoich prac które są przekonujące co oznacza, że możliwe potrafisz napisać jeszcze lepszą pracę niż ta która jest podlinkowana. Podanie widać, że nie napisałeś w 5 minut, jest dobrze napisane, zwięźle i na temat również od twojej nieobecności z pewnością przyszło Ci wiele pomysłów na nowe tematy. Jestem na tak, tylko jak napisałam wyżej, popraw aktywność na forum. Pozdrawiam, Queen Besiałke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi