Witcok 0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nick: WitcokLink do SS: nie ma ss'ów. Ziomka zabiłem 2 razy na rashu z wiertarki bo nie miałem na nic lepszego i już banuje. Kto temu dziecku dał admina? Jakieś dowody. BigK daj mi demko z mojej gry i powiedz w którym momencie czitowałem? Bo wpadłem z wiertarką 2 razy i akurat pod celownikiem stałeś?Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Witcok==== Admin : BigK==== Powod Bana : Czitowanie==== Wygasa : Nigdy ( od 07/17/2015 - 20 : 31 : 35 )Serwer: #2 [FFA][ESL MAPS] Cs-Classic.pl | pukawka.plLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=210052 Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Admin proszony o demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) demko http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1507172019-de_tuscan-1437157140-1437158220.zip i powinieneś mieć odrzucone podanie za obrazę @EDIT by SzeregowiecPL: To, że Cię uraził nie znaczy, że nie może prosić o UB. Możesz złożyć na niego skargę. @EDIT2: Rozumiem, ale nie można zamknąć mu tematu od tak. @EDIT nie chodzi mi o to że mnie uraził tylko o to że pisze o tym w podaniu i te podanie jest dla mnie bardziej skargą niż podaniem o ub. Zamiast normalnie napisać że nie ma ss'ów to musiał mnie obrazić a ja muszę mieć jakiś zajebisty powód aby mu ssy dać ? dostałem zgłoszenie przez dwóch graczy na niego to zrobiłem mu ssy i tyle . Edytowane 18 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Wyjaśneinie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witcok 0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 I jeszcze ostrzeżenie dostałem, chociaż nie wiem za co. Admin zachowuje się jak gówniarz, 0 szacunku do innego gracza. I te przeświadczenie, że jak on mógł mnie z wiertarki zabić jak ja awp miałem. Napewno cziter. Nawet nie chciało mu się na specta wejść zobaczyć jak gram tylko zginął 2 razy z rzędu i to na rashu gdzie widać, że cały magazynek ładuję w niego z wiertarki a on stoi zdziwiony -.^ i po drugim zgonie ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dla mnie czysto daje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi