ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 1.Twój Nick: Winchester2.Nick admina/gracza który zawinił: smerfu3.Admin/Gracz : admin4.IP/SID oskarżanego: --5.Data i godzina: --6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ---7.Opis sytuacji: Nie widziałem go już od 1,5 miesiąca na serwerze, nie gra parktycznie wcale.. Nie mam czasu na siedzenie na serwerze cały dzień i gracze mi spamują, ze ten to tamten to zrobił itp.. Proszę o odebranie mu admina, ponieważ zajmuje tylko miejsce.. Jeden (bardzo bardzo) aktywny gracz chcę złożyć podanie, smerfu olał admina w 100%.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi