Skocz do zawartości

Podanie

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: [L]uki.
2. Imię: Marcin
3. Wiek: 21
4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre
5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak
6. Składka (Tak/Nie): Tak, jesli by sie dalo to 2x bym zapłacił po połowie tej składki, w odstepie miesiaca lub ostatecznie całość za 1 razem.   :)
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5BL%5Duki./185.36.169.126:27301/

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Pochodze z okolic Wa-wy, w csa gram ok 11 lat, w cs go gram od roku, ostatnio zainteresowałem się Waszym serwerem bo szukałem jakiegoś urozmaicenia od MM-ów i trafiłem na Was lecz nikt nie zajmuje się serwerem i nie trzyma porządku, więc chętnie ja to ogarnę. Ogólnie jestem po technikum gastronomicznym więc coś tam gotuje :) Interesuje mnie funkcja admina gdyż odkąd gram nie spotykam w ogóle adminów na tym serwerze i gracze robią tam co chcą, mam naprawdę dużo czasu obecnie na grę i spędzam każdą wolną chwile na serwerze. Gracze na serwerze raczej mnie znają i traktują jako spoko ziomka, więc myślę, że nadał bym się ;)

9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Mysle ze nawet do 5h dziennie :) 
10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: robocze - 16:00-20:00, weekendy - 7:00-11:00 i po południu.
11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Ponad rok ;)
12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak byłem adminem ale musiałem zrezygnować z powodu spraw osobistych ;)
** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Wiem, nie mam wymagania dotyczącego postów lecz wolę pisać przyzwoite posty i mniej niz dużo i bzdety :D

Edytowane przez Luki

Lipa jest z aktywnością na forum i postami.

Wytłumacz mi co tu jest jeszcze grane, skoro

11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Ponad rok ;)

Masz ponad rok, ale masz tylko ~130 godziny w CS GO?

Przez rok nabijałeś 130~h?

Jeżeli to jest twój staż w cs go: http://steamcommunity.com/profiles/76561198198131121

To jestem na NIE

• Like 1

Mam 2 konto lecz zbanowane przez overwatch a pozniej VAC po ocenie jakiegoś ziomka co oceniać nie umie ;) To niedawno kupiłem, na poprzednim miałem ~~1000h ;) W tym ok 2000 w cs 1.6 ;)

Edytowane przez Luki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności