sirgutbert 1 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nick:PozdroOpis problemu:Siema pobrałem sobie nie dawno cs 1.6 bo w sumie jakoś mnie naszła nagle ochota bo ciagle cs go cs go i chciałem poskakać na death runie ale po wpisaniu cmd moje fps nie przekraczaja 60fps...Wyłączyłem synchronizacje pionową a to na pewno nie jest mój limit... moja karta graficzna GTX770 Nividia.cmd jakie wpisujefps_max 999fps_modem 999net_graph 3developer 1w sumie dawniej to mi wystarczało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Wyłącz synchronizację pionową ( V-Sync) w panelu karty graficznej. Jeżeli Nvidia to tutaj przykładowy jakiś screen z neta: - http://img17.imageshack.us/img17/871/5mpf.jpg To już dość stary problem, łatwo mogłeś to na necie znaleźć. Edytowane 18 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 @up Szeregowiec rozwiązał problem, wiem ze swojego doświadczenia bo sam miałem ten problem do dzisiaj, szczerze mówiąc to mi aż bardzo limit 60 fps'ów nie przeszkadzał, ale 100FPS'ów wygląda znacznie lepiej. Traf chciał, że mam nVidia GT210 i nie musiałem się z tym męczyć zbytnio, dzięki wielkie ziomeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi