<Marco><ave> 0 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Siemka mam problem :/ Odpalam cs 1.6 classic i chcę wejść na mój ulubiony serwer cod mod 350lvl i pokazuje mi że jest not responding i tak samo 2 inne serwery ... Sprawdzam połączenie z netem - Działa wszystko , na inny serwer bez problemu wchodzę , jeżeli spróbuje połączyć sie z tym serwerem to pokazuje mi pobieranie : ClassicoweGO*** (coś tam) i nie pobiera się Odinstalowałem i nadal nie dziala :.( proszę o pomoc! Pozdrawiam Edytowane 19 Lipca 2015 przez <Marco><ave> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Marco><ave> 0 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Chyba coś się stało z pobieraniem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Próbowales przez konsole? Jesli nie to: connect <ip> A jesli dalej nie będziesz mógł grac to sprawdz czy firewall ani żaden antywirus nie blokuje połączenia. Jesli dalej nie pomoze to spróbuj pobrac najnowszą wersje cs'a classicowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBack 1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Mi tak samo serwer nie odpala... To chyba nie jest tylko nasz problem ;/Czekamy na pomoc! Edytowane 19 Lipca 2015 przez BlackBack 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mi tak samo serwer nie odpala... To chyba nie jest tylko nasz problem ;/ Czekamy na pomoc! Nie wiem jak wam ale mi działa normalnie tylko strasznie mi ping skacze. Na innych serwerach ping w normie tylko tutaj wlasnie cos nie tak. I troche zdziwiła mnie ilosc graczy dzisiaj bo nie przekroczyła 10 chyba. Wiem że jest niedziela i są wakacje no ale tydzien temu to np. bylo ponad 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Marco><ave> 0 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Dokładnie ja też mam problem tyle że nie chce mi ściągnąć nowych skinów i przez to nie moge wejsc Przez konsole tez nie łączy Edytowane 19 Lipca 2015 przez <Marco><ave> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Marco><ave> 0 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Pobrałem zainstalowałem nowego "clssic-a" i teraz nie mam żadnego serwa! :0 Z internetem jest ok ale jakby coś z cs-em było? Edytowane 19 Lipca 2015 przez <Marco><ave> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Wejdź przez connect i powiedz co pisze w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Brak zainteresowania autora tematu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi