Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=EjbpT7d4TeA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie tylko w Poznaniu. Wracałam trasą s7 i widoczność wynosiła zero... Burza, wiatr, obalone drzewa, spalone drzewa, panikująca mama. Oby to było ostatni raz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 To jeszcze nic, jak w nocy u mnie była burza to taki wiatr wiał że z ledwo biedą zamknąłem okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 O kurcze. U mnie też była z miesiąc temu taka mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja mieszkam ok.200 km od poznania i muszę przyznać że przez parę minut wiatr się bardzo szybko zerwał i chmury czarne zawisły. Ale na szczęście aż tak poważnie nie było ... Masakra... Zero widoczności na drogach mieli Poznaniacy <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi