Gold 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam , dostałem Bana -.- Nie wiem za co Od Admina , nie pamiętam ponieważ to było około miesiąc temu A ten admin był 13 latkiem o ile się nie myle ... Wlepił mi perma za Dobre staty -.- Ani ss Ani nic Także prosił bym o UB ! nie pisałem wczesniej bo grałem nie długo na tym Serverze dopiero wczoraj znalazłem to forum ; // Napisał mi Czitowanie w konsoli ; // Miałem staty Majorem 33 na 16Dziękówa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 "Nie wiem za co Od Admina , nie pamiętam ponieważ to było około miesiąc temu A ten admin był 13 latkiem" Ty sobie jaja robisz ? miesiąc ? Szkoda że nie więcej ... Po tak długim czasie już chyba nie masz na co liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No , mój kumpel viruu Zaczął tam grać i powiedział żebym prosił o ub A dostałem za nic tego perma ;// Ani mi ss nie zrobił -.- [ Dodano: 2012-11-20, 14:15 ] Dał byś mi szanse nie czituję ,, Ani nie popieram ludzi, ktorzy czitują.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Miesiąc temu trzeba było pomyśleć nad podaniem o ub . A nie teraz się obudziłeś ub nie będzie przykro mi . a możne tylko nick zmieniłeś i teraz chcesz ub . temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi