Jockerek 78 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nick: `J0c|<err0 1Powod: Problemy z internetem..Czas nieobecnosci: Kilka dni? Kilka tygodni? XDCos od siebie: Gdy gram w cs'a co 5 sekund mnie laguje i mam ping ponad 1k, gdy siedze na necie to też co chwile mi się zacina internet :/ Wszystko od wczorajszej pier******j burzy;/Jeżeli będe tak miał przez dłuższy okres czasu to nie mam zamiaru zajmować miejsce potencjalnym adminom i napisze rezygnacje. Tyle z mojej skromnej strony, 3majcie sie;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ddos xd oby szybko przeszło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Też miałem wczoraj burzę xD szybko to nie naprawią miłego czekania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 U mnie tak wiało że drzewa z korzeniami wyrwało XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Joker bocie internety ogarniaj, bo nie będę miał kogo zabijać na tym DD2 , wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 20 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi