Bronek_LS. 6 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nick: |ODS| BronekLSPowod: Praca na wsi ,,Żniwa" z czegoś się zjada chleb Czas nieobecnosci: 27.07.2015r - 16.08.2015r Cos od siebie: Muszę pomóc przy gospodarce, ponieważ jest mało w tym roku pogody i trzeba bd pomóc. Jak będzie brzydka pogoda i nie będzie roboty to będę wbijał grać, ale tak to będzie ciężko. Teraz też miałem małą nieobecność bo musiałem przygotowywać maszyny rolnicze na żniwa, i pracowałem od 8 do 22, ale puźniej już nie miałem siły grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Miłej pracy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Pracuj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi