M M M 1 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: |M|M|M 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 14 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):0/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/227110 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Służę pomocą innym graczom, jestem zawsze gotowy do wejscia na server. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:tak STEAM_0:1:74856348 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Jestem w stanie poświęcić większość wolnego czasu. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Po południu w tygodniu,a w weekendy średno od 10 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 541 Godz. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Edytowane 20 Lipca 2015 przez M M M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Na NIE - Wiek o wiele za mały, - Słaba aktywność na forum, - Brak ilości sensownych postów, - Całkowity brak znajomości SMX, - Podanie nieprzekonujące, - Nie był nigdy administratorem, - Punkt 8 po prostu ??? żenada. @EDIT Brak znajomości regulaminu / close. Edytowane 20 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M M M 1 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 aha przeoczyłem 1 punkt ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyRanger 3 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Twoje podanie to chyba jakis żart, nie wiem czy wgl czytales wymagania na admina. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wypowiedź we własnym podaniu. Podanie odrzucone +1 warn dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi