demoN. xd 14 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Oto moja praca. Nie zamykajcie tematu jak coś, bo będę edytował. Napis dodany, aby nie było kradzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 napis nie pasuje : ))) moze lepsza czcionka by sie przydała i bardziej na srodku a nie tak z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A ogółem sygnaturka, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 mi sie wydaje ze sam jej nie robiłes.. albo dałes obrazek i tylko dodales do niego napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Sam robiłem uwierz mi na słowo. Po co miałbym kłamać. Szukajcie tej pracy w necie i tak nie znajdziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 nie wiem nie wierze : ))) moze wyslij mi materiały z jakiś korzystałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 http://speedy.sh/jA2sM/Paczka-do-sygnatury.rar proszę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 no to juz wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Spoko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 szał ciał .. całkiem spoko ^^ tylko te postacie troche nie sa wtopione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mi się bardzo podobają sygna przedstawia zarazem sama postać jak i tło za nim Bardziej przypomina sygnatuje 3D ale zależy jak kto by to nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie umiesz dobrze dopasować światła. Za silny kontrast, źle wtopione rendery. Co do napisów - beznadzieja. Ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Viktoria, wiem napisy najgorsze. No, ale w całości sygnatury nie wydają mi się złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mi się też zawsze wydają moje prace, że są dobre i w ogóle. Jak dałam na profesjonalne forum graficzne to zmieniłam zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Chłopak chyba się uczy; ) . Źle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimi314 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na nie ? Czemu nie dasz napisu na środku tylko tam gdzie nie ma już obrazka ? Co z tego że ładnie wygląda ale co z tego jak tylko ładna czcionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 mimi314, to nie podanie, ale spoko. Daje tam napis, bo lepiej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Zły Napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mario najbardziej zajebisty =]Tylko te napisiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi