Komendant 0 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nick:KomendantLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : KoMeNdanT==== Zbanowane IP : 109.231.27.12==== Admin : Siwy==== Powod Bana : skrypty / sprawa do wyjasnienia na cs-classic.pl==== Wygasa : Nigdy ( od 07/21/2015 - 00 : 59 :Serwer:dd2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=210962 Zgodnie ze wzorem, proszę o wyjasnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Nie jestem pewny swojego zdania, bo nie grałem przez dłuższy okres, a przez ten czas wiele się myli. Demko do oceny http://www11.zippyshare.com/v/gwYtTQT3/file.html Podejrzenie no recoil, a bardziej skryptów zmniejszających rozrzut broni. Jeżeli popełniłem błąd, wybacz ale jak wspomniałem miałem dużą przerwę i mimo mojego doświadczenia czasami się cos wali Najlepsze są wasze komentarze i nie rozumiem "on jest głupi jak gra". Czyli odpada twoje wh Poczekaj na werdykt SupportUB, i nie spamuj Edytowane 20 Lipca 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komendant 0 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dobrze poczekam na ub szkoda, że po kilku latach gry w CSa i tak trzeba udowadniać swoje umiejętności na forach. Dobrze, że w ogóle są admini i pilnują Pozdrawiam i czekam na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czysto... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi