Puotek 0 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam. Co myślicie aby na serwerze [FFA] dodali komendę "/voteban", dzięki której pozbędziemy się cziterów pod nieobecność Admina ? Codziennie jest tak że gdy gram to obecny jest też jakiś cheater a nie ma kto go ukarać. Czekam na Wasze zdanie na temat tej propozycji i czekam na jej dodanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Poczekam na wypowiedź innych jakbyś mógł mi podesłać link do tego pluginu abym mógł sobie o nim poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Łap http://amxx.pl/topic/139169-vote-ban/ Jeżeli jest upierdliwy gracz używasz vote, i do tego powinno się to ograniczać, a nie wprowadzać głosowania za banem. Teraz, bądźmy szczerzy.. wszyscy co mają oleju w głowie przechodzą na cs:go, zaś 1.6 pozostaje w rękach szczyli , czyli nie myślą logicznie. I ta opcja moim zdaniem by była nadużywana, co by po chwili prowadziło do jej usunięcia, ale po co się bawić. Jak wyżej, jest opcja vote (głosowanie za wywaleniem gracza) , wpisujesz w konsole wybierasz id gracza, i wystarczy wpisać w konsole vote id, przez większą połowę graczy danego teamu (w którym delikwent gra) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Według mnie jest to zbędne jak wyżej napisał siwy byłoby to naduzywane , nawet podczas obecnosci admina Gimby nie rozpoznają czita od dobrego gracza i bedą banować kogo popadnie . Odemnie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie nie i jeszcze raz nie.. Już sobie wyobrażam jakby co 5 minut ktoś wylatywał z serwera przez za przeproszeniem głupote innych. Była ostatnio na serwerze sytuacja że jakiś gracz próbował mnie wywalić z serwera za brak mutacji xD i niech jeden powie zeby mnie wywalili to reszta tak zrobi bo co im szkodzi. Serwer FFA nie prosperuje aż tak źle że nie ma w ogóle adminów. Owszem znajdują się sytuacje gdy na serwerze nie ma ani jednego ale zawsze możesz napisać po admina na steam a jeśli go nie posiadasz wystarczy wejść na forum i na sb pisać że jest cziter taki a taki i ktos na pewno to zauważy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Tak jak Netrox jestem na nie, dziś nawet się spotkałem ze spamem na u@, gdzie zgłaszali mi 2/3 graczy chyba, a byli czyści, ten plugin byłby nadużywany przez graczy nieogarniających i wkurzających sie po każdym padnięciu. Edytowane 21 Lipca 2015 przez SANEPID :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selected 0 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ciągle by wylatywały osoby które są czyste bo szczyle np grać nie potrafią. Tylko ludzie odejdą ze serwera. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Lepiej gdyby serwer połączyć z SB i wtedy pod komendą powiadamiać dostępnych tyle, że na forum bo voteban odpada i to bez podważania Już nie będę powtarzać się, że dzieci się tym bawią, wyżej wszystko jest opisane i myślę, że z góry powinno być to odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 @Shady Juz kiedys to proponowalam jednak wczesniejszy opiekun stwierdzil ze na to by musial wlasciciel sieci (Karol -_-) wyrazic zgode i ogolnie duzo by z tym bylo zachodu wiec to raczej odpada. Tak jak mowilam wczesniej nie jest az tak zle z adminami aby szukac tego typu rozwiazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W sumie brak pozytywów. Pluginu nie dodam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi