Takichi 19 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Siemanko Mam problem. Jakiś czas temu instalowałem na starym lapku Call of Duty Black Ops II. Po zainstalowaniu odpaliłem grę i chodziła mi strasznie wolno i sie zacinała. nie grałem nią, po jakimś czasie skasowałem ze Steam'a. Jakiś czas temu nabyłem nowego laptopa,zaznaczę,że lepszego niż poprzedni. Chce zainstalować tą grę,oczywiście znowu przez Steam. Wymagany jest kod aktywacji. Nie mam go już. Może sie orientujecie co mogę z tym zrobić? Kiedyś już na tym Steam'ie już miałem tą grę. Jest jakaś pomoc ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jeżeli miałeś tę grę i używasz tego samego konta to gra jest zapisana na steam, jeżeli używasz nowego to musisz również kupić na niego nową grę. Nie możesz zainstalować 1 gry na 2 kontach. btw. Co do klucza to jak go nie znajdziesz to już przepadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 jak skasowałeś ze steama gre? nie da się chyba że oddałeś, za wydaną kase za gre. nie grałem nią, po jakimś czasie skasowałem ze Steam'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Poważnie,nie pamiętam już jak skasowałem,ale skasowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jęśli nie Pamiętasz Hasła na którym były gry to w prawdzie przepadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Uznaję temat za wyczerpany, a wątek zostaje zamknięty.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi