Krushak1 7 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Jakim prawem BógPralki zabił mnie 2 strzałami za 734dmg z m4a4 a dokładnie z perku zestaw strzelca i posiadał klasę Bog Deagla . Proszę o sprawdzenie tej sprawy ponieważ uważam , że to jest bógowanie perku bądź klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A propo bógów wczoraj spotkała mnie dziwna sytuacja, dostałem pestkę z usp od strzelca wyborowego [plus minus 15lvl gdzie ja mam 180] za 700 jakoś na mapie office xD Gracz był bez perku bo po zabiciu mnie dostał zwinne także pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jednorazowa sytuacja czy zdarzało się tak częściej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi